Gears 5 PC, XBOXONE

A The Coalition az előző részben megismert karakterekkel folytatta a Gears of War történetét.
1708071148

Még nincs végleges döntés, hogy milyen játékok lesznek multiplatformok

Nem véletlen, hogy a Microsoft tegnap egyetlen Xbox-exkluzív játékról sem erősítette meg, hogy más platformokra költözik. Lapértesülések szerint a vállalaton belül sincs végleges elhatározás erre nézve.
1707158309

Esélyes, hogy a Gears of War is PlayStation 5-re költözik

Oké, megígérjük, mára lassan elég a pletykákból, abban viszont mindenki egyetért, hogy elég stresszes volt a hétfő a Microsoft számára. Egy újabb first party IP-ről derült ki, hogy hamarosan a Sony konzoljára költözhet.
1706545800

CliffyB nélkül készül majd a következő Gears-játék

A játéktervező többször is felajánlotta, hogy tanácsadóként közreműködne a sorozat új részének munkálataiban, azonban sem a fejlesztőstúdió, sem a Microsoft nem reagált a megkeresésre.
1698777576

CliffyB szerint a Gears of Warnak egy God of War-szerű rebootra lenne szüksége

Az egykoron szebb napokat látott Gears of War-széria manapság csak vegetál, az egykori tervező, Cliff Bleszinski szerint a frencsájznak teljes újraindításra lenne szüksége. Hasonlóan ahhoz, amit a God of Warral tett a Sony.
1694620470

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!
1693239295

Teljesen nyílt világú játék lehet a Gears 6

Az Xbox-játékhírek derék szivárogtatója, Shpeshal Nick elejtett néhány érdekes infómorzsát az XboxEra Podcast legújabb adásában. Jó esély van rá, hogy a következő Gears-játék teljesen magára veheti az open world formulát.
1684423158

Már GeForce Now-val is játszhatók a Microsoft játékai

Phil Spencernek nem csak a szája járt, amikor azt állította, hogy minél több platformra el szeretnék juttatni a Microsoft játékait. A redmondiak első nagy partnere ebben az Nvidia saját felhős szolgáltatása.
1679482838

A Dűne írója jegyzi a Gears of War-filmet

Nagy a mozgolódás a Netflix Gears of War-filmje körül. Már forgatókönyvírót is találtak hozzá, ráadásul egy igazi nagyágyút! Jon Spaihts felelt korábban a Dűne és a Doctor Strange szkriptjéért is.
1675436400

A Gears 6 lesz a The Coalition új játéka

Két projektet is törölt a kiadó, így a fejlesztők teljes figyelme az új játékra összpontosul.
1667894400

Gears of War-filmet és animációs sorozatot készít a Netflix

Lassan másfél évtizede pedzegetik a Gears of War-film ötletét, a Netflix azonban most hivatalosan is bejelentette: érkezik Marcus Fenix és bandája egy élőszereplős filmben, és egy rajzfilmsorozatban is képernyőre kerülnek.