E3 2019: Bemutatkozott Shinji Mikami új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 10.
  • Bejelentés
A korábbi találgatásokkal szemben nem a The Evil Within kap folytatást, Shinji Mikami csapata, a Tango Gameworks ugyanis egy teljesen új játékon dolgozik. A Ghostwire: Tokyo ráadásul nem egy horrorjáték lesz.

Ugyan a Ghostwire: Tokyo nem horrorjáték lesz, a természetfeletti elemek azért így is helyet kapnak majd a Tango Gameworks következő fejlesztésében. A történet szerint Tokióban rejtélyes körülmények között tűnnek el emberek, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy természetfeletti képességeink birtokában kiderítsük, mégis mi a fene történik.

A játék egyelőre csak egy előzetest kapott, sem platformlistánk, sem megjelenési időpontunk nincs.

8.
Lacifer77
Shinji Mikami egy vérbeli profi a horrorjátékok terén,pedig nincs hozzáfogható.A Resi-k közül is amiket ő rendezett mind jó a többi rész,lett gyengébb!A The Evil Within is hozza a kötelezőt,bár vannak hibái,de mi Magyarok akkor fikázzunk ha legalább egy olyan alkotást fel tudunk mutatni ami ott a leggyengébbnek számít....
7.
strangerthingsfan
#1: te mia gfszról beszélsz ember..életem egyik legjobb játéka..az egy meg resident fos evil7 kutyába sincsenek a EW2 höz képest. Közel mestermű.
6.
Matt8888
Holy Shit! Ez a CGI Trailer valami elképesztően jó volt. 2x kellett ránéznem ez elején, hogy lássam hogy ez nem animált vagy igazi. Eléggé rendben, ilyen kezdéssel, ha a játék is hasonló lesz akkor kenyérre vagyok kenve.
5.
PapaYeti
Videót csinálni sokan tudnak. Utoljára a New World videójának ugrottam be. Alig vártam és a végeredmény hát na... meglátjuk lehet nagyon jó de valahogy tartok tőlle de aremény hal meg utoljára :)
4.
crytek
A lapos E3 eddigi legjobbja
3.
Nyarlako
#2: A sztori már el lett szarva a 2vel eleve.
2.
grindcore
#1: Visszaterhettek volna az elso resz jatekmenetehez :-(
1.
Nyarlako
Jobb is hogy a gyalázatos EW2 után nem eröltetik azt, és megint Mikami készít valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...