E3 2019: Fallout 76 - jön a battle royale-mód

  • Írta: szlav
  • 2019. június 10.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda a hűvös fogadtatás ellenére sem engedi el a Fallout 76-ot. Épp ellenkezőleg: a nagy Wastelanders expanzió mellett saját battle royale-játékmódot is kapunk. Utóbbi a Nuclear Winter nevet kapta.

A Fallout 76 is helyet kapott a színpadon a Bethesda E3-as konferenciája alatt. Érdemes lehet az év folyamán visszanézni a játékba, ugyanis két olyan nagy tartalmi frissítés is érkezik majd, amelyek jóval érdekesebbé tehetik azt.

Az első a The Wastelanders expanzió, amely első hallásra pont azokat a fájó pontokat orvosolja majd, amelyek miatt a játékosokban erős hiányérzet kelhetett. Kapunk ugyanis egy jókora sztoriküldetés-sorozatot, rengeteg NPC-karakterrel bővül majd az üresnek ható világ, illetve erősödnek az RPG-elemek is, hiszen többféle opciót kapunk arra, hogy miként elegyedjünk szóba az előbb említett szereplőkkel.

A másik nagy update egy 52 főt számláló battle royale-mód formájában érkezik majd. A Nuclear Winter első ránézésre mindent tartalmaz majd, amit a népszerű zsáner megkövetel, de persze nem maradhatnak el itt sem az atombombák. A játékmódot akár már mától kipróbálhatjuk, ráadásul mindannyian, hiszen június 17-ig egy teljes hétig ingyenesen játszhatjuk a Fallout 76-et, beleértve a Nuclear Winter korai változatát is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...