E3 2019: Öt percig darál Doom Slayer

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 10.
  • Videó
Link másolása
A kora reggeli előzetesek után befutott a DOOM Eternal Bethesda-konferencián levetített közel ötperces játékmenet bemutatója is. A hajtás után a játék gyűjtői kiadásának árcetlijéről és pontos tartalmáról is megemlékezünk.

Visszafogott konferenciát tudhat maga mögött a Bethesda, az eseményről azonban nem hiányozhatott a DOOM következő felvonása, a DOOM Eternal, ami egyrészt kapott egy sztorielőzetest, másrészt pedig bemutatkozott a játék új multiplayer játékmódja is.

Délutánra befutott a konferencián bemutatott közel ötperces játékmenet-kedvcsináló is, illetve a játék gyűjtőknek szánt pofás kiadása is megkapta a hivatalos promóciós anyagát. Ez utóbbi 225,99 eurós árcédulával érkezik és a játék mellett tartalmazni fogja a játék elsőéves szezonbérletét, egy Demonic Slayer-külsőt, egy gyönyörű fémtokot, klasszikus fegyverhangokat és sok-sok digitális kiegészítést. Kapunk még egy kazettát, ami a 2016-os DOOM, illetve az Eternal zenéjét tartalmazza, illetve a csomag része lesz egy képeskönyv és a The Gift of Argent Power litográfia is. Végezetül pedig megkapjuk Doom Slayer pofás sisakját is.

6.
6.
Őrnagy
#3: Márpedig itt nem lesz szerkesztés gomb, jó?
Most regisztráltál, és már tanácsokat osztogatsz?
Mi 5 éve kérjük azt a kurva gombot, nehogy már a te kedvedért legyen, ok?!
Bocs, csak poén :)
5.
5.
bitbandita
Végre, na végre, na végre! A klasszikus cyberdemon (vagy gépördög, aki olvasta anno a könyveket;), mióta vártam már, hogy lássam a mai technikával modellezni. Az eredeti doomok óta az összes cyberdemon csalódás volt, hiába voltak nagyobbak, meg mint egy ház. Ez, ahogy itt láttuk a prezi végén, ez "A" Cyberdemon!
4.
4.
br1Koo
Jól néz ki a gyűjtõi és nem is lenne drága, ha a sisak rendes anyagból lenne, de valószínűleg műanyag lófasz lesz. Remélem lehet majd szimpla steelbook verziót is találni.
3.
3.
PapaYeti
Nem lenne rossz egy szerkesztést gomb... földeket helyett lövedéket akartam csak javított az átkozott gép :)
2.
2.
PapaYeti
225 € ??? Fúuuu kicsit sok azert De én jobban szeretem az ilyen agyatlan földeket mint ahol emberekre kell lőni... a leggyengébb pillanaton meg véletlen előrendelem.
1.
1.
Neo1989
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...