DOOM Eternal PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott az újkori DOOM.
Típus:

DOOM Eternal - végleg elkaszálták az Invasiont

Az id Software már jóval a DOOM Eternal megjelenése előtt bejelentette, hogy egy Invasion nevezetű aszimmetrikus többjátékos móddal bővíti majd a lövöldét, ez azonban sosem következett be. Helyette egy hordamódot kapunk majd.

Megérkezett a DOOM Eternal next-gen frissítése

Ha eddig nem fröccsent elég szépen a démonvér, a DOOM Eternal nemrég élesedett újgenerációs frissítése megoldás lehet a problémádra - már ha rendelkezel next-gen konzollal vagy kellően bika PC-vel.

E3 2021: A közeljövő egyéb Nintendo Switch-játékai

A Nintendo Direct nagyobb bejelentéseit külön már szemléztük, most jöjjön a többi játék, amit várhatunk a hibrid konzolon. A legtöbb megjelenése nincs is olyan messze – sőt, némelyiknek már ma nekiláthatunk!

Ray tracinggel erősít PC-n a DOOM Eternal

Az NVIDIA bejelentette, hogy hamarosan még tovább szépül a DOOM Eternal PC-n, hiszen nemsokára elérhető lesz a valósidejű sugárkövetés a vérgőzös FPS-ben is. A jó hír mellé egy friss trailert is kaptunk, ami az új grafikai fícsört prezentálja.

Az NVIDIA leleplezte az RTX 3080 Ti-t és 3070 Ti-t

A pletykáknak megfelelően a Computex 2021 bemutatóján az NVIDIA leleplezte az újgenerációs GPU-családja két legújabb tagját, az RTX 3080 Ti-t és az RTX 3070 Ti-t. Az új hardvert a DOOM Eternal ray tracinges frissítésével avatták fel.

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.

DOOM Eternal - itt az új DLC teljes előzetese

Néhány nappal ezelőtt már teaselték, most azonban végre itt van az The Ancient Gods – Part Two rendes előzetese is. Doom Slayer története a végéhez közeledik, de ami a trailernél is jobb, hogy holnap már bele is vethetjük magunkat a harcba.

DOOM Eternal - befutott az új DLC teasere

Hamarosan egy hosszabb előzetessel jelentkezik a DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two, de addig is kapunk egy kis ízelítőt a Doom Slayer történetét lezáró csomag látványos jeleneteiből.

DOOM Eternal - közeleg az új kiegészítő

Valószínűleg nem kell már sokat várnunk a DOOM Eternal következő sztoricsomagjára, a The Ancient Gods - Part Two-ra, hiszen az első promókép már befutott, és úton van az előzetes is.

Kiderült, mennyi bevételt hozott a DOOM Eternal

A Bethesda korábban már büszkélkedett vele, hogy a DOOM Eternal a széria eddigi legjobb nyitányát produkálta, most viszont az is kiderült, hogy ez számokban kifejezve egész pontosan mennyi pénzt jelent.