DOOM Eternal PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott az újkori DOOM.
Típus:

Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.

Brit toplista: a Doomot is előzte az Animal Crossing

Ahogy megjött a tavasz, hozta magával a nagyobb érdeklődésre számot tartó címeket is. A brit toplista számai alapján háromszor annyi játék kelt el az elmúlt héten, mint előtte, a listát pedig a Nintendo új Animal Crossingja vezeti.

Néhány boltban már kapható a DOOM Eternal

A külföldi üzletek némelyike, különösképp az amerikai GameStop egy nappal korábban piacra dobta a DOOM Eternalt, mégpedig biztonsági okokra hivatkozva. A premier napján komoly sorokra számítottak a vírusveszély közepette.

DOOM Eternal teszt

Eljött az idő, hogy újra feldúljuk az alvilágot - nem is kell messzire mennünk, hiszen a démonok a Földre hozták a pokol lángjait. Készítsétek a sörétest, a láncfűrészt és a BFG-t, vadászni megyünk az év legjobban várt lövöldéjében!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most, hogy mindnyájan bezárkóztunk az otthonainkba, végre engedhetünk egy kicsit a bűnös élvezeteknek is. Ehhez pedig nem találhatnánk jobb társat a hónap egyik legjobban várt játékánál, a DOOM Eternalnál.

Elérhető a DOOM Eternal launch trailere

Friss és ropogós, 4K minőségű videón tekinthetjük meg az új DOOM-ot, melyet hamarosan már a kezünkben is tarthatunk. A rövid trailer alapján sok újdonságban lesz része a sorozat rajongóinak, ez különösen a multiplayert érinti.

DOOM Eternal - íme, a hivatalos gépigény

Úgy néz ki, hogy a legutóbb ideiglenesen közzétett gépigénnyel ugyan nem lőttünk túlságosan mellé, a hivatalosan közzétett specifikációk azért némileg talán barátibbak. Persze még így is nevetségesen nagyok az elvárások.

DOOM Eternal - idő előtt lelőtték a gépigényt?

A Bethesda csapata felrakta a játék gépigényét a DOOM Eternal steames adatlapjára, amit aztán pár perccel később le is töröltek. Még nem tudni, hogy a végleges gépigény látott-e napvilágot, de ha igen, akkor felköthetjük a gatyánkat.

Így készült a DOOM Eternal soundtrackje

Két hét múlva felforgatjuk a poklot, a féktelen zúzáshoz és a teljes shooter-transz eléréséhez pedig elengedhetetlen lesz Mick Gordon aláfestőzenéje. A DOOM Eternal legújabb előzetesében a játék soundtrackje kapta a főszerepet.

DOOM Eternal - 1000 fps a határ

A DOOM Eternal alatt duruzsoló id Tech 7 motor nem csupán remek optimalizációt, de elképesztő lehetőségeket is biztosít. Elméletben 1000 képkocka/másodperces sebességgel is futtathatjuk majd a játékot - csak győzzük alátenni a vasat!