DOOM Eternal PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott az újkori DOOM.

Új Doom II-pályát adott ki John Romero

A Doom egykori dizájnere, John Romero kiadott egy új pályát a klasszikus második részhez. Az így befolyt összeggel szeretné segíteni az ukrán lakosságot, illetve a különböző humanitárius erőfeszítéseket.

Már készülhet a DOOM folytatása?

A Bethesda legújabb álláshirdetése szerint az id Software már gőzerővel dolgozik a DOOM következő epizódján. A stúdió egyelőre a harcrendszer megálmodásához keres szakembert.

Új Quake-játékon dolgozik az id Software?

A fejlesztőcsapat álláshirdetései szerint a stúdió egy olyan projektre keres munkatársakat, ami egy régóta futó, ikonikus FPS-sorozat folytatása lenne. Kizárásos alapon nem lehet másra gondolni, csak a Quake-re!

DOOM Eternal - megérkezett a hordamód

Élesedett a DOOM Eternal 6.66-os frissítése, amely önmagában is megérdemelt egy saját launch trailert. A pokoli lövölde eddigi legnagyobb ingyenes tartalmi csomagja a hordamód mellett is rengeteg újdonságot hoz magával.

DOOM Eternal - hamarosan itt a hordamód

Az id Software hónapokkal ezelőtt ígérte meg, hogy a DOOM Eternal démonvadászatát hordamóddal is kibővíti, ennek az ideje pedig hamarosan elérkezik. Kedvcsinálásként egy rövidke teasert is kaptunk.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Switchre is befutott a Doom Slayers Collection

A tegnapi szivárgást követően már nem okozott nagy meglepetést, de a jegyzőkönyv kedvéért azért álljon itt a hír, hogy Nintendo Switchre is megjelent a Doom Slayers Collection - immár a Doom 64-gyel a fedélzeten.

Íme, a QuakeCon 2021 hivatalos menetrendje

Július közepén fény derült az idei QuakeCon időpontjára, nemrég pedig a Bethesda hivatalosan is leleplezte, hogy mivel készül majd a rajongóknak a kizárólag virtuálisan megrendezett eseményen.

DOOM Eternal - végleg elkaszálták az Invasiont

Az id Software már jóval a DOOM Eternal megjelenése előtt bejelentette, hogy egy Invasion nevezetű aszimmetrikus többjátékos móddal bővíti majd a lövöldét, ez azonban sosem következett be. Helyette egy hordamódot kapunk majd.

Megérkezett a DOOM Eternal next-gen frissítése

Ha eddig nem fröccsent elég szépen a démonvér, a DOOM Eternal nemrég élesedett újgenerációs frissítése megoldás lehet a problémádra - már ha rendelkezel next-gen konzollal vagy kellően bika PC-vel.