DOOM Eternal PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott az újkori DOOM.

Kiszivárgott a Bethesda játékainak megjelenési ütemterve

Ezúttal is a Microsoft kontra FTC bírósági dokumentumaiból szivárgott ki egy rakás bejelentés előtt elő játék, köztük az Oblivion és a Fallout 3 remasterével, illetve a Dishonored 3-mal.

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!

Nézzük, mivel bővül a PlayStation Plus Extra és Premium ebben a hónapban!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a 2023. áprilisi játékait az Extra és Premium előfizetők számára.

Így nézett ki a 2012-es Doom 4

Időről időre felszínre kerül az internet bugyraiban egy-egy új látnivaló a Call of Duty játékmenetére hajazó Doom 4-ről. A Földön játszódó anyagról most egy rövid, de valós koncepciós előzetest mutatunk.

Az Atomic Heart zeneszerzője jövedelmét Ukrajnának adományozza

Mick Gordon az Atomic Heart zeneszerzője közölte, hogy a játék dallamainak a megírásáért járó díját az ukrajnai Vöröskeresztnek adományozza.

Sean Brennan a Focus Entertainment új vezérigazgatója

A stúdió sajtóközleményben jelentette be, hogy az úriember átszerződött hozzájuk a Bethesdától.

Új Doom II-pályát adott ki John Romero

A Doom egykori dizájnere, John Romero kiadott egy új pályát a klasszikus második részhez. Az így befolyt összeggel szeretné segíteni az ukrán lakosságot, illetve a különböző humanitárius erőfeszítéseket.

Már készülhet a DOOM folytatása?

A Bethesda legújabb álláshirdetése szerint az id Software már gőzerővel dolgozik a DOOM következő epizódján. A stúdió egyelőre a harcrendszer megálmodásához keres szakembert.

Új Quake-játékon dolgozik az id Software?

A fejlesztőcsapat álláshirdetései szerint a stúdió egy olyan projektre keres munkatársakat, ami egy régóta futó, ikonikus FPS-sorozat folytatása lenne. Kizárásos alapon nem lehet másra gondolni, csak a Quake-re!

DOOM Eternal - megérkezett a hordamód

Élesedett a DOOM Eternal 6.66-os frissítése, amely önmagában is megérdemelt egy saját launch trailert. A pokoli lövölde eddigi legnagyobb ingyenes tartalmi csomagja a hordamód mellett is rengeteg újdonságot hoz magával.