E3 2019: Érkezik a Chivalry 2

  • Írta: szlav
  • 2019. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tripwire és a Torn Banner összefogásával érkezik a Chivalry: Medieval Warfare folytatása. Ha agyonvernétek egy embert egy csirkével, miközben Shakespeare-t szavaltok, akkor ne is keresgéljetek tovább!

Ahogy a Chivalry első része, később pedig a Mordhau is bebizonyította: van létjogosultsága a belsőnézetes középkori online harci játékoknak a piacon. Az E3-as PC Gaming Show színpadán pedig bejelentették: 2020 év elején érkezik a Chivalry 2, ami a korábbinál is grandiózusabb középkori csatákat ígér. Ezúttal 64 fővel és lovakkal tér majd vissza a közönségkedvenc Team Objective játékmód, ahol olyan csapatalapú feladatokat kell majd elvégeznünk, mint egy falu felégetése és az ott élő parasztok kardélre hányása.

Nagyban átalakul majd a harcrendszer is. A korábbi, önmagában is eléggé innovatív megoldás mostantól jóval gyorsabb és folyékonyabb lesz. A készítők szerint ezzel nagyobb esélyt kapunk arra, hogy egyszerre több ellenféllel szemben is álljuk majd a sarat.

A Chivalry 2 2020 első felében érkezik PC-re, először az Epic Games Store-ba.

2.
2.
Veldspar
EGS? 64 fős szerverek? Legalább az összes játékos elfér majd egy szerón! :P
1.
1.
B-Shaggy
Uh, ez elég rosszkor jön. Mordhau kielégíti a legtöbb ember középkori melee igényét és elvileg folyamatosan jönnek tartalmak majd hozzá, a Chivalrys csapatot meg eléggé megutálták mostanra.
Utálom a korai temetéseket, de nem hiszem, hogy ez akkora siker lenne. Az Arcane Warfare is hamar megdöglött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...