Chivalry II PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatást kapott a középkori online játék.

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential májusi játékai

Ha minden igaz, akkor a májusi felhozatal főleg a sportrajongóknak fog kedvezni, bár a kardozós kalandok szerelmeseinek is jut majd valami jó. Kíváncsian várjuk, hogy valóban ezek a címek érkeznek-e.

Ezekkel a címekkel kezdi az októbert a Game Pass

Már javában belegázoltunk az októberbe, így ideje volt, hogy a Microsoft is felsorakoztassa a hónap első Xbox Game Pass-játékait. A felhozatalra aligha lehet panaszunk.

Meglepetés: ma a Chivalry II is bekerül az Xbox Game Passbe

Habár a Microsoft még nem mutatta be formálisan az októberi Game Pass-játékok listáját, a Chivalry II-t már biztosan magukénak tudhatják az előfizetők.

SGF 2022: Mit hozott nekünk idén a PC Gaming Show?

Habár a Summer Game Fest eseményeinek még nincs vége, a hétvégi hajtásnak a PC Gaming Show-val mondhattunk búcsút. Lássuk, hogy mit hozott nekünk idén a master race műsora!

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Átlépte az egymilliós mérföldkövet a Chivalry II

Nemrég pár roppant érdekes adatot közölt a Torn Banner és a Tripwire Interactive a Chivalry II-vel kapcsolatban, így többek között az is kiderült, hogy már az egymilliós álomhatárt is átlépték a játék eladásai.

Jókorát frissült a Chivalry II

A Torn Banner csapata nem hagyja, hogy ráunjunk a középkori vérfürdőre. A House Galencourt frissítése vadiúj pályákkal, egy extra játékmóddal, rengeteg kozmetikai extrával és számos egyéb újdonsággal bővíti a játékot.

Chivalry II teszt

Tíz év kihagyás után újból a véres középkorba repít minket a Torn Banner Studios csapata, hogy Agatha kék és aranyba öltözött lovagjaiként kardot ránthassunk a Mason-rend vörös harcosai ellen.