Chivalry II PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatást kapott a középkori online játék.
Típus:

Átlépte az egymilliós mérföldkövet a Chivalry II

Nemrég pár roppant érdekes adatot közölt a Torn Banner és a Tripwire Interactive a Chivalry II-vel kapcsolatban, így többek között az is kiderült, hogy már az egymilliós álomhatárt is átlépték a játék eladásai.

Jókorát frissült a Chivalry II

A Torn Banner csapata nem hagyja, hogy ráunjunk a középkori vérfürdőre. A House Galencourt frissítése vadiúj pályákkal, egy extra játékmóddal, rengeteg kozmetikai extrával és számos egyéb újdonsággal bővíti a játékot.

Chivalry II teszt

Tíz év kihagyás után újból a véres középkorba repít minket a Torn Banner Studios csapata, hogy Agatha kék és aranyba öltözött lovagjaiként kardot ránthassunk a Mason-rend vörös harcosai ellen.

Az Epic ingyenessé tette az Easy Anti-Cheatet

Az Epic Games egy újabb óriási húzással kedveskedik a játékfejlesztőknek. A vállalat ingyenesen hozzáférhetővé tette az Easy Anti-Cheat és Voice szolgáltatásait, ezzel sokat megspórolva a kisebb fejlesztőcsapatoknak.

Brit toplista: élre tört a Ratchet & Clank: Rift Apart

A dimenziókapuk megnyíltak, és míg az új Ratchet & Clank-játékot a dobogó legtetejére, addig mindenki mást hátra repítettek a dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista aktuális emelvényén.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.

Néhány nap, és bevágtat a Chivalry 2

Egy hét sincs már hátra ahhoz, hogy a Torn Banner Studios újra visszakalauzoljon minket a lovagkor páncélcsörgéstől hangos csatáiba. A közelgő megjelenést a launch trailer kiadásával jelzik.

Chivalry 2 - elindult a nyílt béta

Itt az idő, hogy kardot ragadjunk, hiszen ez a hétvége az Agatha Knights és a Mason Order összecsapásairól szól majd. A hónap végéig platformtól függetlenül bárki kipróbálhatja a Chivalry 2 korai verzióját.