E3 2019: Felújított kiadást kap a Commandos 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 11.
  • Bejelentés
A Kalypso Media Group egy frissen kiadott sajtóközleményben megerősítette, hogy a Pyro Studios két korábbi játéka, a Commandos 2 és a Praetorians is újrahangszerelt kiadást kap.

Még tavaly nyáron jelentettük, hogy a Kalypso lecsapott a Commandos-sorozat jogaira. A csapat már akkor arról számolt be, hogy mindenképpen szeretnének egy folytatást a kultklasszikus játékhoz, de azt is elárulták, hogy szeretnék, ha a régebbi részek is megjelennének, új köntösben, lehetőség szerint a mai platformokra.

Ez utóbbi most megvalósulni látszik, egy frissen kiadott sajtólevél szerint ugyanis az egykori Pyro Studios két klasszikusát is feltámasztják. Az egyik a Commandos 2 HD lesz, ami jön Linuxra, Macre, androidos és iOS mobilokra, Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A másik játék a szintén sokak által kedvelt Praetorians HD lesz, ami PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

Mindkét játék esetében feljavított grafikát és finomhangolt irányítást kapunk.

A két játék valamikor a negyedik negyedévben jelenik meg, vagyis a premier akár jövő év elejére is átcsúszhat.

7.
Kawada
#6: Ha valakinek, nekem nincs jó véleményem barátunkról, de a mai nap folyamán crytek felült az "örökös legallja" trónra...

VIGYÁZAT! CSAK ERŐS IDEGEZETŰEKNEK!!!

https://www.gamekapocs.hu/hir/63433/e3_2019_ev_vegeig_lesz_heti_ingyen_jatek_az_epicnel#comments
6.
Ultimate
#4: Csak egy őszinte fogyatékos aki kihasználja hasonló kvalitású anyja állapotát és míg anyu a sarokban tanyázó pókot próbálja vezényszóra ülni tanítani addig besurran és gyorsan a géphez férkőzik hogy megossza velünk mérhetetlen tudását..:D
5.
Ultimate
#2: Tudod is te hisz te toltad..oh wait...Pitya megint pofára esés lesz.
4.
Kawada
#2: Biztos a QD játékai iránt rajongóknak első útjuk a Commandos 2höz vezet... Te rájátszol erre, vagy őszintén jön belőled az ehhez hasonló teljesen fogyatékos "összehasonlítás"? Mert értem, hogy te a "konzolparasztokat" próbálod körülírni, de csak magadat minősíted...
3.
VerIstvan
Ja nagyon rendben volt.
Es a hangulat most is jo csak mar a gemplay nagyon csiszolovaszon nehol amit nem biztos, hogy egy mai jatekos megemeszt.
2.
VerIstvan
A detroithoz meg hasonlokhoz szokott konzoljatekosoknak a commandos 2 egy verhugyozas lesz. :D
Mar a shadow tactics is "gyerekjatek" volt ahhoz kepest ( pl iszonyu mennyisegu shortcut van benne es kurvara meg kellett tanulni jatszani vele).
Az elso mar akkor is bukott amerikaban mert tul neheznek talaltak (mondjuk 2. konnyebb)
Mi lesz most? :D
1.
Aborg
A commandos 2 belso terei zsenialisak voltak! Minden terem teljesen egyedi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...