Kasszasiker a Lost Planet

  • Írta: Daks
  • 2007. január 15.
  • Hír
Link másolása
Jelentős bevétellel kezdte az évet a Capcom, miután a most pénteken megjelent Lost Planet: Extreme Condition-ből egy hétvége alatt 1 milliót sikerült eladniuk.
Jelentős bevétellel kezdte az évet a Capcom, miután a most pénteken megjelent Lost Planet: Extreme Condition-ből egy hétvége alatt 1 milliót sikerült eladniuk.


Az Xbox 360 exkluzív játéknak két nap alatt sikerült az, ami másoknak több hónap alatt sem jön össze. A megjelenés hétvégéjén 1 millió kópiát kapkodtak szét belőle szerte a világban, így ezzel a teljesítményével beírta magát a játékok nagykönyvébe. Gratulálunk!

7.
7.
KD
nyomtam vele oszt naon naon bűntet a gamma, tiszta starship troopers fíling. Iszonyat jó
6.
6.
tjames
Bizony bizony. 2-3 nap alatt 1milla, az magáért beszél. Még csak a demójával játszottam (épp most is) de nagyon bejön. Árát nem tudja valaki? Bár CapCom nem szokott drága lenni...persze ez nem biztosíték, de DeadRising is 10e volt.

Ezenkívül ez nem üzifal, így eladó box, nem ide tartozik. sztem....
5.
5.
fojesz
Igen, igen: eléggé be volt harangozva a játék. Emlékszem, minden egyes kiállítás (legyen az E3 vagy GC) fénypontja volt a cím. Szerintem a Capcom még nem is hypolt nagyon ennyire játékot. Az meg külön érdekesség, hogy X360-exkluzív: más játékok 19 platformon egyszerre nem érik el ezt a szintet. Szal tényleg nagy dolog ez!
4.
4.
FNorberto
Amint jó lesz a 360-am megveszem.Grat!
3.
3.
Utys
És nem is a hírt a kommentelted, ami a lényeg lenne, nemde? Egyébként tényleg hibás amit oda írtál.



Kár hogy ez se jön ki PC-re, így kimarad az életemből. Francba de kéne egy konzol.
2.
2.
xbox360
Én is szeretnék hivatalod Hír író lenni a gamekapocson , mint pl:Fojesz, Daks...

LÉgyszives segítsetek

Email cím:xbox360@gamekapocs.huMSN:ballcsy2@vipmail.hu
1.
1.
tjames
Szerintem is be volt ez úgy harangozva, hogy a siker garantálva volt. Annak idején úgy szóltak az első hírek hogy "ez az első igazán nextgen játék". Várta is mindenki mint a messiást. Ezekután viszont kíváncsi lennék majd egy beható elemzésre, hogy milyen is a játék valójában (single és multi része is)

Mindenesetre Grat CapCom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...