E3 2019: Egy óra zúzás a Borderlands 3-mal

  • Írta: szlav
  • 2019. június 12.
  • Videó
Link másolása
Újabb velős gameplay videó érkezett egyenesen a 2019-es E3 forgatagából. Ezúttal kaphatunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz három új Vault Hunter, név szerint Amara, Moze és Zane bőrébe bújni.

Az E3 showfloorján azok a szerencsések már kipróbálhatták a Borderlands 3-at, akik jegyet váltottak a Los Angeles-i eseménysorozatra, a GameSpot csapata pedig volt olyan rendes, hogy a majdnem egy egész órás próbakörüket videóra is vették. Így fest tehát akció közben az új Siren, Gonner és Operative, vagyis Amara, Moze és Zane.

A Borderlands 3 szeptember 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

3.
3.
kastorhun
Nekem marhára tetszik, a grafika még mindig szép, és bár nem sokat fejlődött, de azért láthatóan szebb mint az előző része, a cell shaded egyébként is korlátok közé van szorítva.
2.
2.
user101
Pont azon gondolkoztam, hogy biztos velem van a baj és valószínűleg kiégtem, mert valahogy nem tudok "felhypeolódni" pedig imádom mind a három eddigi játékot... :( Egyrészt, kontroller ( na neeeee ) másrészt meg ezzel a látvánnyal nem tudom min futott, talán commodore 64-en, de hogy ennyire szaggasson...
1.
1.
_Tappancs_
10 év alatt nem sikerült részletesebbé tenni a játékot. Még mindig alig van benne polygon, gyakorlatilag textúra az egész játék ,full statikus világítással. :D Ha nem tudnám hogy ez a 3 , akár dlc is lehetne... .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...