Borderlands 3

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

Dwayne Johnsonnal erősítene a Borderlands-film?

Hosszú csend után újabb hírek reppentek fel a Borderlands-film kapcsán. A Lionsgate berkei alatt készülő mozis adaptáció mit sem érne Claptrap nélkül. Na de mi lenne, ha Dwayne "The Rock" Johnson játszaná a szerepet?

Befutott a Borderlands 3 új előzetese

Bejelentést vártak a rajongók, trailer lett belőle: közel háromperces kedvcsinálót kapott a Borderlands 3, amelyben a játék karakterei a The Turtles So Happy Togetherjére perdülnek táncra.

Borderlands 3 - lesz cross-play, de csak később

Bár egy korábbi Twitter-bejegyzés alapján sokan arra tippeltek, hogy a Borderlands 3 mai nagy leleplezése a cross-play lehetőség hivatalos bejelentése lesz, erre ma biztosan nem fog sor kerülni.

Borderlands 3 - nagy bejelentésre készül a Gearbox

Egy élmény akkor lesz igazán szép, ha van kivel megosztanunk azt. Egy különös, nyílt meghívót tett közzé Randy Pitchford és a Gearbox csapata, amelyben szeretettel várnak minden játékost, hogy megünnepeljük a közös kalandokat.

Borderlands 3 - Claptrap útmutatója Pandorához

A veterán Vault Huntereknek valószínűleg nem kell bemutatni Pandora színes élővilágát, de Claptrap és Steve, a Psycho ismertetővideója akkor is megér egy misét.

Friss képeken a Borderlands 3

Ugyan messze még a szeptemberi rajt, de legalább a 2K Games és a Gearbox csapatának hála vadonatúj képeken csodálhatjuk meg a Borderlands 3 világának tájait, különféle teremtményeit és persze vérszomjas fenevadjait.

35 órás lesz a Borderlands 3 fő sztorija

A Borderlands 3 rendezője elárulta, hogy nem aprózzák el a Borderlands 3 fő történetvonalát. Paul Sage úgy saccolja, hogy ha kifejezetten a fő küldetésekre koncentrálunk, akkor is nagyjából 35 óra után juthatunk a történet végére.

E3 2019: Egy óra zúzás a Borderlands 3-mal

Újabb velős gameplay videó érkezett egyenesen a 2019-es E3 forgatagából. Ezúttal kaphatunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz három új Vault Hunter, név szerint Amara, Moze és Zane bőrébe bújni.

E3 2019: Tíz perc a Borderlands 3 társaságában

A tegnapi eszelős előzetes után egy tízperces játékmenet-bemutatóval is előrukkolt a Borderlands harmadik felvonása. Ha pedig végeztél a kedvcsinálóval, jöhet a limitált ideig ingyenes új Borderlands 2-kiegészítő.

E3 2019: Ütős trailert kapott a Borderlands 3

Lilith nem teketóriázik: az újdonsült Vault Hunterek élén frontális támadást indít a Children of the Vault eszement fanatikusai ellen. A harmadik rész történetét egy eszement előzetes és egy ingyenes DLC vezeti fel.