Borderlands 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Borderlands-sorozat.

Kiszivárogtak a PlayStation Plus Extra és Premium februári játékai

A szivárogtató szerint a Horizon: Forbidden West és a Resident Evil VII is elérhető lesz február 21-től a két drágább előfizetés felhasználóinak, és billbil-un eddig még nem tévedett.

Rendezőt cserélt a Borderlands-film

Tim Miller, a Sonic-filmek és a Deadpool rendezője váltja Eli Roth-ot, aki így egy horrorfilmre fókuszálhat.

Nintendo Switchre tart a Borderlands 3?

A jelek szerint hamarosan Nintendo Switchre is megjelenik majd a Borderlands harmadik része. Mutatjuk a bizonyítékokat!

A Borderlands 3-at adja most ingyen az Epic Games Store

Kezdődik az Epic Games Store nagy nyári vására, és ehhez igazodva az akció mind a négy hetén egy-egy nagyobb játék lesz az ajándék. Az első a sorban a Borderlands 3.

Borderlands 3 - végre teljes lesz a cross-play

Mára hatalmas teret nyert a platformok közti szabad játék, a Sony azonban néhány esetben sokáig kötötte az ebet a karóhoz. A Borderlands 3 teljes cross-play támogatására egészen mostanáig kellett várnunk.

155 millió példánynál járnak a GTA V eladásai

Befutott a Take-Two legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése, és bár a kiadónak amúgy is szépen fut a szekere, a Grand Theft Auto V gondoskodott róla csak igazán, hogy legyen min csámcsognunk.

Távozik Randy Pitchford a Gearbox Software éléről

Huszonkét év után lemond elnöki pozíciójáról Randy Pitchford a Gearbox Software-nél. A Gearbox játékrészlegét Steve Jonesra hagyja, míg ő a televíziós és filmes divízióra koncentrál inkább.

Nagy bejelentéssel készül a 2K erre a hónapra

Napvilágot látott a Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése, amely több érdekességet is hozott magával: a Grand Theft Auto V most már több mint 150 millió leszállított példánynál jár, a 2K pedig nagy bejelentést ígér a hónapra.

Hét veterán fejlesztő is távozik a Gearboxtól

Összesen hét, a Borderlands 3 fejlesztésében is kulcsszerepet betöltő vezető fejlesztő jelentette be a napokban, hogy távozik a Gearboxtól, és közösen egy új, idáig még be nem jelentett projekten dolgoznak majd a jövőben.

Borderlands 3 - befutott a cross-play

A barátság ereje és a fékezhetetlen vérontás nem ismerhet határokat. Majdnem két évvel a játék megjelenése után végre a Borderlands 3 is támogatja a platformok közti játékot... legalábbis többnyire.