Borderlands 3

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

Epic Store Mega Sale - hova tűntek a játékok?

Megkezdődött az Epic Games Store első nagy leárazása, amely gyakorlatilag az itt meglelhető összes játékot érinti. Igen ám, de az akció idejére néhány kiadó eltávolíttatta a saját címeit a platformról.

110 millió eladott példánynál jár a GTA V

A Take-Two is megtartotta teljes üzleti évének beszámolóját, ahol nem csak az derült ki, hogy óriásit ment a kiadó, hanem az is, hogy még mindig piszkosul sokan veszik a Grand Theft Auto ötödik felvonását.

Borderlands 3 - Vault Hunter DLC-k nélkül

A Gearbox vezérigazgatója, Randy Pitchford hintette el, hogy az előző játékokkal ellentétben a Borderlands 3 nagy eséllyel nem kap Vault Hunter DLC-ket a premier után. Ezt egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el a CEO.

Borderlands 3 - minimum 30 óra játékidő

A PC Gamernek adott interjújában a Gearbox illetékese elhintette, hogy azok a játékosok, akik csak a fő küldetésekre összpontosítanak a Borderlands 3-ban, minimum 30 órás játékidőre számíthatnak. Nem lesz rövid a kampány.

Már a Humble is árulja az Epic Games Store kulcsait

Partnerségre lépett a Humble Store és az Epic Games Store, így mostantól már a Humble webshopjában is találkozhatunk az Epicnél beváltható digitális játékkulcsokkal. Érdemes lesz tehát figyelni a leárazásokat!

Így néz ki mozgásban a Borderlands 3

Az ígéreteknek megfelelően tegnap este élesben is bemutatkozott a Borderlands 3. A Gearbox Software egy sor új funkcióval bolondította meg az eddig ismert receptet - mindet láthatjuk majd az első gameplay videóban.

Itt nézd élőben a Borderlands 3 bemutatóját!

Itt a „Borderlands éve”! A mai napon, helyi idő szerint este 19 órától indul a hivatalos livestream, mely során a Gearbox végre bemutatja az oly régóta várt Borderlands 3 első gameplay felvételeit.

Kiszivárgott az első Borderlands 3-gameplay

Ugyan a Gearbox csak május 1-jén leplezte le volna hivatalosan a Borderlands 3 játékmenetét, egy rövid videó már most kiszivárgott a kooperatív shooterről. A képregényes design marad, de lesznek loot boxok is.

Borderlands 3 - májusban leplezik le a játékmenetet

A Gearbox a Borderlands 3 hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hogy május 1-jén egy livestream keretein belül leplezik le a Borderlands 3 játékmenetét, illetve ekkor élesednek a játékról írt első beszámolók is.

Borderlands 3 - lázadás az Epic-exkluzivitás ellen

Akárcsak a Metro Exodus esetében, a Borderlands 3-nál sem nyerte el a játékosok tetszését, hogy 2020 áprilisáig kizárólag az Epic boltjából lesz elérhető a játék. Jobb fegyver híján ismét negatív értékelésekkel bombáztak a csalódott rajongók.