E3 2019: Sugarakkal támad a Control

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 12.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetest kapott a Remedy alkotása, melyen ismét megcsodálhatjuk az RTX-es effekteket. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy a fények és árnyékok szempontjából tényleg lehengerlő lesz a Control látványvilága.

A játékról márciusban már kaptunk egy RTX-bemutatót, ám a friss videón emelték a tétet, és immár akció közben is láthatjuk, hogy miként festenek az új effektek. A Control egyébként ugyanazt a grafikus motort használja, mint a Remedy előző játéka, vagyis a Quantum Break, mely a mai napig is jócskán kimagaslik a mezőnyből a fénykezelési rendszer tekintetében.

Némi aggodalomra adhat okot, hogy a 2016-os alkotásnak legendásan nagy volt a gépigénye, és az RTX-es dolgok rendszerint erre még rátesznek egy lapáttal. Mindenesetre augusztus 27-én már biztosan kiderül, hogy miként fog futni a Control, ugyanis ezen a napon jelenik meg a játék PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

3.
3.
Őrnagy
Aztaaa! Az összes pályán épp az előbb mostak föl a takarítók!? Az nagyon tud ám csúszni! Félelmetes játék, még az is lehet, hogy elesik benne valaki!
2.
2.
user101
Hát aki nem hallot még a Directx 9.0c-ről 2004-óta és nem tudja, mi az a Cubic Environment Mapping, az nyilvány be is nyalja szépen... Ügyes... :) ( Na ez a tipikus példája amikor valami-t ( RTX ) egy olyan dologra pazarolnak amire nem kell és felesleges is... Nem baj, a QB-tekintetében ez sem fogja a kutyát sem érrdekelni és akkor nincs is miről beszélni...

Ha már RTX, akkor egy Alan Wake 2 vagy egy Alone in the Dark-ban lenne értelme, de nem itt és nem így... :(((
1.
1.
pjoco
Hát engem ez a játék semmilyen szinten nem fogott meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...