E3 2019: Mikrotranzakciókkal jön a Youngblood

  • Írta: szlav
  • 2019. június 13.
  • Hír
A MachineGames és az Arkane kooperatív shootere sem ússza meg mikrotranzakciók nélkül. Szerencsére a helyzet nem tűnik vészesnek, ugyanis a valódi pénzzel megszerezhető dolgokhoz szimpla játékkal is hozzájuthatunk.

Az alapjáraton igazán baráti, 30 dolláros áron érkező Wolfenstein: Youngblood is tartalmaz majd mikrotranzakciós opciókat. A játékban különféle skineket és emote-okat, illetve fegyverkiegészítőket és fejlesztéseket találunk, amelyeket megvásárolhatunk a játékban szerzett valutával, vagy a valódi pénzzel vett aranyrudakkal is - az utóbbi lesz nyilván a gyorsabb, egyszerűbb opció.

A játék tervezője, Andreas Ojerfors azonban kihangsúlyozta, hogy egy balanszolt, teljesen opcionális rendszerről van szó, hiszen minden megvásárolható cucchoz hozzáférhetünk fizetés nélkül is. "Az irodában az utóbbi két hét alatt többször végigjátszottam a játékot, s ezalatt egyszer sem nyúltam a mikrotranzakciós opciókhoz. Egyáltalán nincs rá szüksége a játékosnak, de mégis ott az opció, ha valaki úgy dönt, hogy egy kicsit fel szeretné gyorsítani a dolgokat. Én viszont egyszer sem éreztem úgy, hogy szükségem lenne erre. A játék közben át sem futott a gondolat az agyamon."A Wolfenstein: Youngblood július 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.
13.
FARKAS
#7: Ebben egyetértünk! A kettőt imádtam, de ez egy nagy rakás szar volt!
12.
Hunszi
"A játék közben át sem futott a gondolat az agyamon."

Igen, mert te, mint tervező pontosan tisztában vagy vele, mekkora lehúzás az egész :D
11.
Nyarlako
#9: A legfinomabb étel is undorito lesz ha szar van közte a tányérod közepén, én meg így éltem meg mikor a Dead space 3 mindig a pofamba nyomta a mikrotranzakciot a mentési pontokon.
10.
manderel
#7: Szerintem meg egy kifejezetten jól sikerült akciójáték volt. Eltávolodott a gyökereitől, horrornak gyenge volt, átcsapott egy másik műfajba, amiben viszont remekelt.
9.
Chrysh
#7: Tényleg tegyünk már különbséget a szar, rakás szar, nagy szar, k*rva szar, kib*szott szar megjegyzések között ha kérhetem. A Dead Space nem szar csak szimplán a leggyengébb része a szériának, ahol az akció még ült és a játékbeli változtatások rontottak az élményen.

Komolyan leb*sszak a kritikát írót, de mi egy szónál többet nem bírunk mondani vélemény gyanánt? Ne már?
8.
B-Shaggy
#7: Sajnos az, de nem a mikrotranzakciók miatt. AC: Odyssey is simán élvezhető nélkülük.
7.
Nyarlako
#6: A Dead space 3 egy rakás szar volt.
6.
Neo1989
Emberek a Dead Space-ben is volt mikrotanzakció a játék mégis teljesen élvezhető volt a használata nélkül. Tudom mert a nélkül pörgettem ki.
5.
Nyarlako
#3: A főszereplők alapján a travi prostikra.
4.
grindcore
Valahogy mar elvesztette varazsat nalam a wolfi, nem hiszem hogy ezt megveszem, max crytekkel bundle-ba par ev mulva. A Rage 2 most nagyon bejott, valamint a Doom Eternalt varom inkabb.
3.
user101
Nem sajnos, nem nekünk... Csak az iránti félelmemnek próbáltam ezen az elfuserált módon hangot adni, hogy kezd egy kicsit izzadságszagú lenni a sorozat, de hát kell a pénz a "sok dögös prostira" :)))
1.
user101
Pénz... pénz... pénz... csilingelő... pénz... nincsen szaga, nincsen bűze, pénz... pénz... pénz... Bugatti veyron! lesz neked majd... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...