Wolfenstein: Youngblood PC, PS4, XBOXONE

A Youngblood az alternatív '80-as években játszódik, főszerepben B.J. Blazkowicz ikerlányaival.
Típus:

Wolfenstein: Youngblood - lecsapnak a nővérek

Befutott az első gameplay trailer a Wolfenstein: Youngbloodhoz, mely igaz, hogy csak alig 30 másodperces, de végre akció közben is megcsodálhatjuk azt, ahogy Jess és Soph Blazkowicz apjuk példáját követve leszámol a nácikkal.

Hosszú lesz a Wolfenstein: Youngblood

A MachineGames illetékese szerint a Wolfenstein: Youngblood nem csupán a kooperatív mód miatt lesz érdekes, de hosszabb játékidőt is ígér, mint a sorozat korábbi darabjai.

Wolfenstein: Youngblood - itt a trailer és a dátum

Nem is kellett túl sokat várnunk, máris új előzetessel és megjelenési dátummal jelentkezett a Wolfenstein: Youngblood. Az akciódús trailer betekintést nyújt a Blazkovicz-ikrek izgalmas testvéri dinamikájába.

Valami készül a Wolfenstein: Youngblood háza táján

Merre jár B.J. Blazkowicz? A Bethesda a tavalyi E3 alatt leplezte le a Wolfenstein-széria következő mellékágát, a Youngbloodot, így itt az ideje, hogy többet is megtudjunk a játékról. Van egy olyan érzésünk, hogy már nem kell erre sokat várni.

Steamen is megjelennek a Bethesda játékai

Nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán jött be a Bethesdának, hogy saját felületére próbálta meg átterelni játékai vásárlóit, így a kiadó megerősítette, jövőben megjelenő címei a Steamen is elérhetőek lesznek.

A következő Wolfenstein is jön Switchre

A Wolfenstein: Youngbloodot eddig PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelentették be, de egy friss interjúból kiderült, hogy a korábbi részekhez hasonlóan a Nintendo hibridkonzolját sem kerüli el az anyag. Nem úgy, mint a Fallout 76!

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: Érkezik a Wolfenstein: Youngblood

A Bethesda Los Angeles-i konferenciáján mutatkozott be a Wolfenstein legújabb része, amely a kooperatív mókára épül. A Youngblood az alternatív '80-as években játszódik, főszerepben B.J. Blazkowicz ikerlányaival. Jön egy VR-mellékág is.