E3 2019: Ancestors - irány Afrika!

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 13.
  • Videó
Link másolása
Az IGN közreműködésével befutott egy közel tízperces Ancestors: The Humankind Odyssey játékmenet-bemutató, amiben a játék kreatív igazgatója, Patrice Désilets mesél a fontosabb tudnivalókról.

Az Ancestors: The Humankind Odyssey a 10 millió évvel ezelőtti neogén korszakban, Afrikában játszódik, mi pedig egy majmokból álló klánt fogunk irányítani, ahol bármelyik klántagot lehetőségünk lesz irányítani. Új tudásokat, készségeket kell elsajátítanunk, amiket a játék közel 2 millió évet felölelő története során örökösről örökösre adhatunk tovább. Nem lesz könnyű dolgunk, mert rengeteg veszély leselkedik majd ránk, kezdve a kardfogú tigristől egészen a természet minden apró eleméig. Küzdenünk kell az éhség ellen, de saját erőnlétünkkel is törődnünk kell.

Az Ancestors: The Humankind Odyssey augusztus 27-én érkezik az Epic Games Store-ba, ám akik PS4-en vagy Xbox One-on játszanának vele, azoknak decemberig várniuk kell rá. 

6.
6.
user101
#4: Meglátjuk, megígérem, ha nem lesz igazam, visszajövök elolvasni amint a mellkasod döngeted ! Deal ?
4.
4.
hedzsooo
#3: Eléggé vicces azért, mikor egyesek pár rövid gameplay előzetes alapján már előre leírnak így egy játékot.:)
3.
3.
user101
Pedig nincs ebben semmi... Nem, hogy lehetőség. Ez egy tök öncélú agymenése egy designernek, amiből a legnagyobb jóindulattal sem lesz komplex, tömegeket megmozgató játék... Olyan, mint a repülj, sólyommal, mert az jó... Vagy a másszál paszulyt, te tök izgalmas... :(((
2.
2.
crytek
Ahhoz képest hogy anno úgy hirdették végigmegyünk az evolucion mindig csak ezt majmos részt mutogatják. Gondolom az a része cancelezve lett pedig jó lett volna majmos után időugrás majd ősember ...és így tovább.
1.
1.
kastorhun
Maga a téma rettentően érdekes, van benne bőven potenciál. De kicsit tartok ettől a játéktól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...