E3 2019: Így fest a Halo Infinite dobozképe

  • Írta: szlav
  • 2019. június 13.
  • Képek
A szériához méltó, látványos borítóképet kap majd a Halo Infinite. A jövő karácsonykor érkező shooter doboza elég sokatmondó lehet azok számára, akik odafigyelnek a részletekre.

Valószínűleg a lent látható képet kell majd keresnünk - úgy egy másfél év múlva -, ha ki szeretnénk szúrni a Halo Infinite-et a boltok polcain. A Project Scarlett nyitócímeként érkező, de PC-re és Xbox One-ra is megjelenő shooter a Microsoft E3-as showjának egyik fénypontja volt. Túl sokat egyelőre nem szellőztettek meg a játék részleteiről, de a borítókép talán így is elárul ezt-azt. Spekuláljunk egy kicsit!

A legszembetűnőbb apróságot Chief tarkóján kell keresnünk. Aki játszott a Halo 4-gyel, az jól emlékezhet rá, hogy itt találhattuk azt a chipet, amin főhősünk AI-társa, Cortana lapult. A foglalat azonban ismét aktívan világít, így bátran feltételezhetjük, hogy Chief vagy egy új mesterséges intelligencia segítségével indul harcba, vagy visszatér Cortana.

Érdemes körülnézni a háttérben is. Master Chief egyértelműen egy Halo-installációval szemben áll. Valószínűleg az első rész gyűrűjéről lehet szó, hiszen ahogy azt az első előzetesben is láthattuk, jókora darabok hiányoznak a megastruktúrából. Mégis úgy tűnik, hogy az élet, legyen az biológiai, vagy szintetikus, nem állt meg a gyűrűvilágon, hiszen több aktív épületet, és jelzőfényt is láthatunk. A borítóképen egészen épnek tűnik a környezet, ezért pedig valószínűleg a Forerunner-technológia felelős. Nézzük csak meg a Chief bal térdénél látható struktúrát - elképzelhető, hogy itt épülnek újra az installációból kiszakított darabok.

11.
user101
Nahát klassz kép ! Lesz új Doom ? :)
10.
NemecsekErno
Az összeset végigtoltam, és bár az első pár Halo a maga idejében még egyedülálló volt, az utolsó részek már csak esetleg az átlagot ütötték meg.

Hogy ez a Bungee hiánya miatt van, vagy csak én öregszek és már a pina sem jó azt nem tudom.
De ez a rész az előzetes alapján már csak annyit váltott ki belőlem, hogy "no, akkor ugorjunk...."
9.
kopic
Nalam egyertelmuen a legvarosabb cim jelenleg! A trailert vagy 5x megneztem ezidaig, az utolso resze egyertelmuen fan service lesz. Instant buy lesz.

UI: tuti nem lesz Cortana velunk, Halo 5nek igy lett vege, hogy ő lesz a main antagonist majd.
8.
grindcore
#5: Szerintem nem visszanez, hanem lefele oldalra hogy hova a toszba ugorjon ki.
7.
Neotechtr
Megvizsgálva a dobozképet láthatjuk, ahogy a doom-os faszi kinéz az ablakon, amíg a függöny a mosógépben van. Úgy egyébként hatalmas innováció ez az fps dobozképek világában, hiszen most nem szemben áll karakter, hanem háttal. Mondjuk ettől még lehet jó a játék :)
6.
Nyarlako
#5: Ahogy a többi száz ugyanilyan beállítású borítón is. Amúgy az elsö hárommal játszottam.
5.
godach
#4: Nem hiszem, hogy játszottál a játékokkal.
Sok mindent el mond ez a testtartás és vissza nézés csak érteni kell :)
4.
Nyarlako
Fantáziátlanabb már nem is lehetne. Rohadtul egy kaptafa sok éve az iparban ez a séma.
2.
hedzsooo
#1: *Ja, semmi! Én néztem el korábban! ;D XD
1.
hedzsooo
Most akkor még idén, Karácsonykor érkezik? vagy csak majd jövő Karácsonykor?? ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...