E3 2019: Kamerás felvételen az Avengers

  • Írta: szlav
  • 4 napja
  • Videó
Ha nem zavar titeket a rossz minőség és a képbe belelógó fejek, akkor most 12 percnyi gameplay-videót nézhettek a Marvel's Avengersből. A játékmenetet zárt ajtók mögött mutatták meg az idei E3-on.

Az idei E3-on hivatalosan is bemutatkozott a Marvel's Avengers, a Square Enix és a Crystal Dynamics következő címe. A közvetítés során azonban csak egy, a játékból összeollózott előzetest láthattunk - a valódi, vágatlan játékmenetet csak néhány szerencsés nézhette meg a helyszínen, zárt ajtók mögött. Szerencsére akadt olyan bátor lélek, aki a mobilját előcsapva lencsevégre kapta a bemutatott anyagot. Nem kertelünk: a minőség egészen borzasztó, de a felvétel talán átad valamennyit a gameplay jellegéből.

A Marvel's Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára.

26.
user101
Ne már srácok! Elveszitek a munkát ! :DDD
25.
SLi
#24: sajnos ezek az arcok jóval 25 felettiek
24.
logic5
Huhh mi van itt.. Tényleg kezdődik a nyári szünet.
23.
Attila84
#7: Hahhaha hát ez nagyon jó.
22.
Ooorky
#20: Túlzás, hogy közünk lenne egymáshoz, néha kicsit bepörgetem, mert jó nézni ahogy vergődik és erőlködik, hogy viccesnek tűnjön.

Tisztára, mint egy laposföldes.
21.
Pacsirta
#20: Nekünk semmilyen közös dolgunk nincs mételyelementszel, ő és a haverjai a métely-trio (lassan már quadro) rendszeresen irkálnak a kommentemre, ezzel ellentétben én legalább fél éve nem írtam rájuk. Nekem elég elviselni őket a suliban, felsegíteni őket a tesiórán (itt egyik sem remekel esnek kelnek, szörnyű még nézni is), meg persze az az irdatlan sok kajalopás amit produkálnak a menzán, ebédre nekünk szinte semmi sem marad, ezért is túlsúlyos ez a három kis kópé (vagy csak kettő, a Nyálrakóról nem tudjuk fiú e vagy lány, kérdeztük tőle de ő se tudja :(( ) .
Röviden ez van, hosszabban majd legközelebb.
20.
B-Shaggy
#19: Amikor írta a választ a kommentemre akkor beugrott hogy nektek van egy beefetek :D lehet nektek agymenés, én néha jókat röhögök rajta.
U.I.: Bocs az osztályfőnökis alkoholos filces ügyért.
19.
Ooorky
#18: Én már régóta nem értem, de nem is érdekel. Amúgy a kunhalmi gyerekre gondoltam a 11-es kommentben.
18.
B-Shaggy
#16: Szóljatok a haverjaitoknak is hogy jöjjenek triggerelődni egy hülye kommenten, mintha kötelező lenne elolvasni vagy reagálni rá :D Nem értem mi folyik itt.
16.
Rakottkrumpli
#1: A lányok általában értékelik a humorérzékkel rendelkező srácokat. Szóval teljesen megértem, hogy miért itt töltöd a szabadidődet...
15.
Pacsirta
#14: Az aki osztályfőnöki órán összefirkálta a nyakad alkoholos filcel!
14.
Ooorky
#12: Bizony. Rád. Ki is vagy te? ;-)
13.
Pacsirta
#12: Neeem, rám értette! Osztálytársam ez a kis Góoorkíj, az előttem lévő padban ül. Remegő kézzel írta az Ó betűt a VAKÁCI végére, abban reménykedett hogy a szünetben nem lát.
12.
B-Shaggy
#11: Ezt gondolom rám értetted. :(
11.
Ooorky
Kezdődik a nyári szünet, ez a kretén minden nap itt fogja verni a 2 centist.
10.
Pacsirta
#9: Hááát ha kifolyik a szemed, akkor egyél több répát! Azt mondják a szemre is jó!
9.
B-Shaggy
#7: Kifolyik a szemem. Közel sem vagyok egy szinten a "métely haverjaival" szerencsére :D Azt amúgy nem is láttam, hogy ezt szlav töltötte fel, köszönjük.
8.
PS4jacksony
Ha tippelnem kellene nem lesz az év játéka,viszont MARVEL univerzumot imádóknak kötelező egyszer végigtolós akár remek játék is lehet csak a hangulata legyen meg.
A videó meg elég gyatra tehát a grafikára irányuló megállapítások teljesen feleslegesek.
7.
Pacsirta
#4: Ha nem volnál egy szinten a Nyálrakóval meg a métely haverjaival, akkor láthatnád , hogy ezt a videót a cikk író töltötte fel ugyanazon nevű YT csatornájára.
Mi is történt? Fejtsük meg eme titkot, libbentsük fel a fátylat az olyanoknak is mint te! A szlav nevű kolléga délcegen elbicegett egy rendezvényre (a mi esetünkben ehárom) majd csalafinta ravasz módon, saját tulajdonát képező kamerás telefonjával, minden előzetes beállás nélkül (titokban) elkezdte felvenni a gémet, amivel valamelyik spanija játszott, vagy egy idegen (mármint nem a marsról vagy ilyenek, hanem olyan akit szlav nem ismer) . Na már most a mi kedves önfeláldozó szlav barátunk, láthatóan rutintalan tolvaj :) ( nem úgy tolvaj, hogy lopott, ez csak szófordulat) és a felvétel nem lett a legrózsásabb!! Mondhatni úgy, hogy szar lett! :(
Na de ha a felvétel kva jó lett volna, akkor most fél magyarország az ő faxát szopná, mert volt olyan kva jó fej, hogy merte megtenni ezt a bődületes törvényszegést!
U.I.: Amúgy köszi szlav!! Ja amúgy szláv vagy?? XDXD
6.
B-Shaggy
#5: Fontos volt megírni ezt a kommentet, gratulálok. Nyomorult.
5.
LiquidSnake
#4: Szted vicces vagy? Takarodj már innen.
4.
B-Shaggy
#3: Ja nem mi, jól van védjed csak őket. Akkor magyarázd már el nekem, 2019ben egy AAA játékban hogy engedhetik meg maguknak hogy a képernyő felét random eltakarja valami fekete izé?
3.
Hunszi
A grafikát azért nem pont egy ilyen minőségű videó alapján kellene fikázni :))
2.
Pacsirta
#1: XD XD A GK a bestever!! Ilyen arcokat mint te is, sehol máshol nem találok. Az a fehér fény nem más mint az út vége, csak annyira erős hogy kamerán keresztül is látszik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...