E3 2019: Így fest a Blasphemous

  • Írta: szlav
  • 2019. június 14.
  • Videó
Múlt héten találkozhattunk először a Blasphemousszal. Egy igazán sötét hangulatú, 2D-s akciójátékról van szó, amelyen érdemes lesz rajta tartanunk a szemünket. Most élesben is láthatjuk a játékmenetet.

Röviddel az E3 előtt futott be a Blasphemous első előzetese, de a Team 17 és a The Game Kitchen szerencsére a showra is elhozta a fejlesztését. Egy borzasztóan véres, sötét hangulatú játékról van szó, ami jó nagyot merít a Castlevania-sorozatból, de elég erős Dark Souls-áthallásokat is érezhetünk rajta.

A lent látható játékmenetből kiderül, hogy a Blasphemous nem fog finomkodni - egyből egy félelmetes bossharccal indul majd a karrierünk, az ezt követő átvezető pedig kellően megadja az alaphangulatot. Főszereplőnk, a The Penitent One először egy lineáris útvonalon indul el ebben a szörnyű világban, de a pálya idővel sok-sok irányba szerteágazik majd, ezzel megadva nekünk a lehetőséget arra, hogy megválogassuk az ellenfeleinket. A játékból nem hiányoznak majd a szerepjátékos elemek sem, így idővel egyre több képességet és harci technikát oldhatunk fel.

Konkrét dátumot egyelőre nem tudunk, de a Blasphemous a tervek szerint idén érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

14.
dkjq
#5: a játék tuti lesz :)

ettől nem lesz kevesebb a világ, csak ne legyen olyan, mint a feministák. a polkorrektség az igazi gond itt. hogy még véleményed se legyen, mert az mások számára sértő, ezért csak fogadd az övéiket. abszurd! nőjj már fel végre emberiség.

végeredményben én úgy látom, hogy két dolog az, ami örök: az emberek konfliktusra való hajlama, és a fejlődés.
a konfliktus alapja igazából lehet bármi ok, hogy irtsuk egymást (jelen esetben ez).
a fejlődés pedig a konfliktusból jön:az életrevalóbb marad fenn.

szóval hajrá, nyomuljon mindenki, aki azt hiszi, hogy majd ettől különb lesz másoknál. amúgy nem lesz az, de ez nem is számít.
mind ugyanazt a kereket hajtjátok, akik meg olvassák a kommenteket nagyokat mosolyognak :)
8.
SLi
#6: the tolerant left, am i right folks...
7.
PapaYeti
Valóban felháborító hogy ennyire színes és nincs benne fekete fehér így kirekesztik a fekete fehér embereket pfejjj lessz - e így holnap ??? :) 21st century problem ...
6.
B-Shaggy
#5: Locking this thread because some of you can't keep the discussion civil. Please read the subreddit rules before commenting and respect each other.
5.
SLi
#4: Mi ez a FORCED DIVERSITY az avatarodon?
Miért kell a gamereknek ezt elviselni? hm? miért nyomod az arcomba?hm?
mi lesz a következő, epic store (bad) logo lesz az avatarod?
A CD projekt Red (praise geraldo) bebuzulása után nagyon kellet ez még a mai napra:
https://bit.ly/31xS1PM
4.
B-Shaggy
#2: Heh. Kinézetre tényleg olyan.
3.
SLi
#2: https://www.youtube.com/watch?v=LDiOtr5X81Q&t=146s
2.
SLi
Szerintem inkább a chakan the forever man amiből sokat merít, nekem is ezért tetszik leginkább
1.
darksiders19873
A Dark Soulst lassan már minden cikkben megemlítik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...