Blasphemous PC, PS4, SW, XBOXONE

Vallási témákat boncolgató bizarr metroidvania.

Ezekkel a játékokkal bővül a PlayStation Now májusban

Már beléptünk a májusba, és a Sony nem is habozott sokáig azzal, hogy megossza velünk, mire számíthatunk a PlayStation Now-ban a hónapban. Harcból nem fogunk hiányt szenvedni, az biztos.

Megjelent a Blasphemous: Wounds of Eventide

Megérkezett a Blashphemous harmadik és egyben utolsó kiegészítője, a Wounds of Eventide. Az ingyenesen letölthető új fejezet vezeti fel a 2023-ban érkező folytatást is. Csekkoljátok le a launch trailerét!

A Dead Cells új DLC-je más indie-ktől kölcsönöz

Igazán nem állíthatjuk, hogy a Motion Twin magára hagyta volna a Dead Cellst az elmúlt években. A megannyi frissítés sorában a legújabb a sorstársakra tekint ki: népszerű indie játékok teszik tiszteletüket egy DLC erejéig.

GC 2021: Ezt hozta az Awesome Indies műsora

Az IGN az Awesome Indiesszel készült az idei Gamescomra, ami, ahogy a neve is elárulja, a független fejlesztésű játékok szerelmeseinek szólt. Közel negyven alkotás jutott a műsorra.

Találkozik a Blasphemous és a Bloodstained

A The Game Kitchen bejelentette, hogy egy nagyszabású crossover keretei közt egybemosódik a Blasphemous és a Bloodstained: Ritual of the Night univerzuma. Az őrült nehézségű platformer egy Boss Rush jáékmódot is kap.

Hamarosan jön a Blasphemous első DLC-je

A keresztény ikonográfiából nagyot merítő metroidvania, a Blasphemous augusztusban megkapja első DLC-jét. A The Stir of Dawn címre keresztelt kiegészítő többek között egy New Game+ módot is hoz magával.

Ütős címekkel nyit a Humble Choice

Végre megérkezett a Humble Monthly Bundle-t felváltó Humble Choice, és a várakozásoknak megfelelőn nem is kellett csalódnunk benne. Shadow of the Tomb Raider, Blasphemous és Ancestors: Legacy is van a kínálatban.

Blasphemous teszt

Készen álltok egy kis kellemes önsanyargatásra? A Blasphemous a klasszikus metroidvaniák és a Souls-like akció-szerepjátékok szerelemgyermeke - csak éppen töviskoszorút adtak a fejére, és vérben keresztelték szegényt.

Utolsó előzetesen a Blasphemous

A mai naptól elérhető a nemrég demóváltozattal kedveskedő Blasphemous, így a The Game Kitchen és a Team 17 kiadta a játék utolsó, vásárlásra ösztönző kedvcsinálóját, amit a hajtás után tudtok megtekinteni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.