Februárban érkezik a The Last of Us: Part II?

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 15.
  • Pletyka
Link másolása
A Critical Role egyik beszélgetős műsorában Ashley Johnson, az Ellie karakterét alakító színésznő közel volt hozzá, hogy ellője a játék megjelenésének dátumát, ám félbeszakították. Sokan viszont hallani vélték a február szó elejét.

Ugyan a Sony idén távol maradt az E3-tól, ám ez közel sem jelenti azt, hogy ne lennének még brutális címek a tarsolyában a következő generáció érkezéséig. Jön még Hideo Kojima Death Strandingje, a Square Enix-féle Final Fantasy 7 Remake, a Dreams, a Ghost of Tsushima és természetesen a Naughty Dog The Last of Us: Part II alkotása is. Utóbbi kapcsán egyébként még mindig nem kaptunk hivatalos megjelenési dátumot.

A Kotaku általában jól értesült újságírója, Jason Schreier pár hete már meglebegtette a februári rajt eshetőségét, melyhez most újabb bizonyíték érkezett. A minap Critical Role készített interjút az Ellie-t alakító Ashley Johnsonnal, és nem kizárt, hogy a színésznő (majdnem) kikotyogta a játék megjelenési időpontját. Az interjúnak a játék rajtjával kapcsolatos jelenetét 1:07:21-nél találhatjátok.

Reménykedjünk, hogy az az f betűvel kezdődő szó tényleg februárt jelent, és nem késik majd többet a játék.

23.
23.
tsulok
#21: A Scarlett a nextgen Xbox project Ezen belül van az Anaconda és a Lockhart. Az E3-on egyébként a az Anaconda-ról volt szó, meglepne ha az olcsóbb modellben is lenne hardveresen gyorsított sugárkövetés. (Az is elhangzott, hogy 4X erősebb az APU mint az Xbox One X-ben.)
Az is lehet, hogy végül csak az Anaconda fog megjelenni.
22.
22.
madSci
#21: Szerintem az MS lassan fel fogja találni a pc-t, ha nem vigyázunk.
10.
10.
Hunszi
Ezzel kb. el is dőlt, hogy a Ghost of Tsushima PS5 launch title lesz.
9.
9.
kryszisz
#8: Ne is mond, az én pénztárcám tegnap már suttyomban elkezdett pakolni, költözött volna:D a következő ősz-tavasz időszakban veszettül jó, de veszettül költséges is lesz gémernek lenne, bár amennyi elmaradásom van a nagyját úgyis utólag fogom beszerezni. De a Doom-Lou2-CP trió mindenképp instabuy, talán Death Stranding is.
8.
8.
Ps fanboy
#7: Én még egy tizesért vettem az elöző részét, mert pont elvoltam havazva a játékokkal mikor kijött, nameg azt hiszem akkortájt jött ki az Uncharted4 is, ami szintén lekötött egy darabig, így a Doom csúszott egy kicsit. De ja, nem is rossz ötlet, inkább várok vele, mert azért engem érdekel annyira, hogy végigvigyem, csak ahogy Nyárlako is mondta, az ősz valami kegyetlen lesz a pénztárcáknak, és már így is van vagy két játék, amit muszáj vagyok megvenni megjelenés napján, mert már nagyon várom őket.)
7.
7.
kryszisz
#5: Egy story based játékból yt végigjátszást nézni még csak-csak, na de pont egy Doomból?? Hát pont a lényeg veszik el, plusz úgy borítékolható, hogy unalmas lesz. Szerezd be inkább majd nyomott áron, én is 4k-ért vettem az előzőt, bár amekkora élmény volt simán kiadtam volna érte teljes árat is, Ethernal esetében már a gyűjtőivel szemezek:D
4.
4.
Marcus88
Logikus lenne a február,a megszokott április közepi megjelenés,most nem lenne neki jó.
Bár a Sony helyében a Ghost of Tsushimát adnám ki (bár ki tudja,hogy készen lenne-e addigra) ez pedig nyitó cím lenne PS-re év végén.Az a fél év már se ide se oda.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...