Lemezre kerülnek a Red Dead Redemption 2 zenéi

  • Írta: szlav
  • 2019. június 16.
  • Hír
A Rockstar a minap bejelentette, hogy hivatalos album formájában ereszti piacra a Red Dead Redemption 2 soundtrackjét, illetve eredeti aláfestő zenéjét. Mindkét összeállítás megérkezik még az idei nyár folyamán.

A Red Dead Redemption 2 rengeteg díjat zsákolt be tavaly, köztük a legjobb zenéért járó elismerést is a The Game Awards során. Nem csoda hát, hogy a Rockstart Games egy friss közleményben bejelentette: hivatalosan, nagylemezes formában is kiadják a játék aláfestő muzsikáját.

Két különböző albumra számíthatnak tehát a zenerajongók, vagy a gyűjtők. A The Music of Red Dead Redemption 2: Original Soundtrack a játékhoz írt eredeti trackeket tartalmazza majd, olyan teljes értékű számokat, amelyeken énekhang is hallható. Ezek nagy részét Daniel Lanois írta, de közreműködik benne többek közt D'Angelo, Rhiannon Giddens, valamint a legendás Willie Nelson is.

A második album, a The Music of Red Dead Redemption 2: Original Score ezzel szemben az aláfestő dallamokat, az instrumentális számokat tartalmazza majd. Ezért az összeállításért Woody Jackson felel. Az elsőként említett album egyébként július 12-én érkezik, amelyet még a nyár folyamán követi az Original Score-t tartalmazó lemez.

21.
atedolgod
Egy átlagos western film átlagos zenéi. Ráadásul viszonylag ritkán is szólalnak fel, rém unalmas lovaglásaink során.
Persze egy gyűjteményben ettől még szépen mutat, így a valódi rajongóknak vélhetően jó vásár lehet.
17.
Nyarlako
#16: Az eleve arra is készült.
16.
godach
#14: Hülyeség. Nemrég toltam ki a Halo Wars. Szokatlan volt ez nem vitás de nem éreztem sem az egér sem a billentyűzet hiányát
15.
Nyarlako
#13: Az a kiscsoportos szint.
14.
Nyarlako
#12: Ezekre a kontrolleres irányítás alapból alkalmatlan.
13.
Kawada
#8: A ps exek miatt vergődők minek számítanak? ;)
12.
godach
#8: Age of Empires, Commandos, settlers, STBSTB :) wördofwárkráft
9.
FrankBlack
Én épp mostanában hallgattam a youtube verziót mindenféle változatban (1, és 3 órás „hivatalos” OST, meg a 7 órás expanded game rip). Fura, hogy játék közben nagyon ott van a zene, de külön hallgatva nekem nem igazán adta. Ellenben a Call of Juarez BiB zenéjét (Pawel Blaszczak) évek óta hallgatom önállóan is, az nekem jobban bejön. De persze nem előzi meg egyik sem az Ennio Morricone válogatást :)
8.
Nyarlako
#5: Akkor bojkottáld ezt is, várj hátha lesz port, vagy vegyél konzolt.
Amúgy konzolost mikor láttál vergödni hogy PC-ex játekok portját követeli?
5.
Dengitzik
Inkább a PC-re kiadáson dolgoznának. Tudom, mi PC-sek páriák vagyunk a cégnél, mi másra gondolhatna az ember, amikor a PC-s felhasználókhoz viszonyulás kritikán aluli.Kiváló grafikusokat, programozókat jellemtelen figurák irányítanak, akiknek az agyában bitcoinok szivárognak körbe-körbe.Ezért a GTA 5 -öt már képes voltam bojkottálni, a western téma már sajnos túl nagy csábítás.
4.
Realidador
#3: Így van. Nem értem, hogy minek fikázni a céget. Ha nincs rá valakinek pénze, ne vegye meg, kész. Én pedig megveszem, mert rohadt jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...