Végre befutottak a Fallout 76 vászontáskái

  • Írta: szlav
  • 2019. június 16.
  • Hír
Link másolása
Hét hónap. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy a Fallout 76: Power Armour Edition csúnyán átejtett vásárlói végre megkapják a rendes, nem ócska nylonból készült táskáikat. A most leszállított darab szerencsére megfelelő minőségűnek tűnik.

Emlékeztek még a Fallout 76 nylonzsákos botrányára? Ha nem, akkor íme, egy kis gyorstalpaló: hét hónappal ezelőtt joggal akadtak ki a Fallout 76: Power Armour Edition megrendelői, a csomagban ugyanis a meghirdetett, jó minőségű katonai vászonzsák helyett egy gyenge minőségű, nylonból készült táskát találtak.

Ez hangos felháborodást keltett az interneten, melynek hatására a Bethesda megígérte, hogy egy jobb minőségű darabbal kárpótolja majd az elégedetlen vásárlókat. Aztán teltek-múltak a hónapok, már szinte el is felejtettük a dolgot, a napokban viszont több játékos is jelezte, hogy végre megérkezett a hét hónappal ezelőtt beígért táska.

A nagy képen bal oldalt az eredetileg kipostázott nylon táskát, jobb oldalon pedig az újonnan kiküldött, vászonból készült darabot láthatjuk.


Szerencsére a visszajelzések elég pozitívak az új, ezúttal vászonanyagból készült termékkel kapcsolatban. Az anyag az elvárásoknak megfelelő, a varrás is teljesen korrekt, a rányomtatott logó is jól néz ki, sőt még a Power Armour Editionhöz járó sisak is remekül elfér benne. Jobb későn, mint soha!

6.
6.
Hab
#4: Megvettem release előtt, elvoltam vele kb 100 órát, egyelőre elég is volt. Szerintem a wastelander dlc után tuti visszanézek.
5.
5.
Sandic1994
#4: Én gondolkodtam rajta, hogy megvegyem, PS4-re 6000 Ft-ért vesztegetik ajándék zenei albummal. A bejelentések alapján nem lesznek rosszak azok a tartalmak, amik jönnek hozzá a későbbiekben, de ha ilyen alapvető problémákat még nem sikerült kijavítaniuk, akkor asszem várok még vele. Az ingyenes hétvégéről meg szépen lecsúsztam....
4.
4.
adamsfamily
Kíváncsi lennék,hogy ki az,aki megvette ezt a játékot és boldog vele...
Az ingyenes hétvége apropóján gondoltam,hogy adok neki egy esélyt.Az első 2 perc után valami bug miatt elment a hang és le is töröltem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...