Végre befutottak a Fallout 76 vászontáskái

  • Írta: szlav
  • 2019. június 16.
  • Hír
Hét hónap. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy a Fallout 76: Power Armour Edition csúnyán átejtett vásárlói végre megkapják a rendes, nem ócska nylonból készült táskáikat. A most leszállított darab szerencsére megfelelő minőségűnek tűnik.

Emlékeztek még a Fallout 76 nylonzsákos botrányára? Ha nem, akkor íme, egy kis gyorstalpaló: hét hónappal ezelőtt joggal akadtak ki a Fallout 76: Power Armour Edition megrendelői, a csomagban ugyanis a meghirdetett, jó minőségű katonai vászonzsák helyett egy gyenge minőségű, nylonból készült táskát találtak.

Ez hangos felháborodást keltett az interneten, melynek hatására a Bethesda megígérte, hogy egy jobb minőségű darabbal kárpótolja majd az elégedetlen vásárlókat. Aztán teltek-múltak a hónapok, már szinte el is felejtettük a dolgot, a napokban viszont több játékos is jelezte, hogy végre megérkezett a hét hónappal ezelőtt beígért táska.

A nagy képen bal oldalt az eredetileg kipostázott nylon táskát, jobb oldalon pedig az újonnan kiküldött, vászonból készült darabot láthatjuk.


Szerencsére a visszajelzések elég pozitívak az új, ezúttal vászonanyagból készült termékkel kapcsolatban. Az anyag az elvárásoknak megfelelő, a varrás is teljesen korrekt, a rányomtatott logó is jól néz ki, sőt még a Power Armour Editionhöz járó sisak is remekül elfér benne. Jobb későn, mint soha!

6.
Hab
#4: Megvettem release előtt, elvoltam vele kb 100 órát, egyelőre elég is volt. Szerintem a wastelander dlc után tuti visszanézek.
5.
Sandic1994
#4: Én gondolkodtam rajta, hogy megvegyem, PS4-re 6000 Ft-ért vesztegetik ajándék zenei albummal. A bejelentések alapján nem lesznek rosszak azok a tartalmak, amik jönnek hozzá a későbbiekben, de ha ilyen alapvető problémákat még nem sikerült kijavítaniuk, akkor asszem várok még vele. Az ingyenes hétvégéről meg szépen lecsúsztam....
4.
adamsfamily
Kíváncsi lennék,hogy ki az,aki megvette ezt a játékot és boldog vele...
Az ingyenes hétvége apropóján gondoltam,hogy adok neki egy esélyt.Az első 2 perc után valami bug miatt elment a hang és le is töröltem.
3.
Pacsirta
#2: Háát igen :(( Valamiből nekik is élni kell:()
2.
VerIstvan
#1: A fallout 76 beveteleibol ennyire futotta miutan a zenimax oltonykei megkaptak a jogos jutalekaikat a kivallo es nehez munkajukert..
1.
Pacsirta
""A most leszállított darab szerencsére megfelelő minőségűnek tűnik."" A képeket nézegetve, ezek most nem ócska nylon anyagból vannak, hanem ócska vászonból. Ami így gyűrődik az hasonlóan szar mint az elődje, csak az anyag más! Javasolnám kedves bethezdáéknak, hogy ha németországban járnak akkor fáradjanak már el egy német kauflandba, és vegyenek ott egy darab 1,25 juró árú vászontáskát, és akkor rájönnek, hogy mi a minőség. Aki meg beveszi , hogy az új vászon jobb minőségű mint a régi annak meg azt javaslom, hogy sűrgősen menjen el elfogultsági orvoshoz és cseréltessen szemgolyókat magának....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...