Modtámogatást ígér a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: szlav
  • 2019. június 22.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3-as Microsoft-konferencia egyik legváratlanabb meglepetése az újjáélesztett Flight Simulator volt. A repülős játék fejlesztői szemmel tartják a játékosok kívánságait, így modtámogatást és könnyű hozzáférést ígérnek.

A redmondiak ismét elővették a Microsoft Fight Simulatort, ami nem meglepő módon egy elsősorban PC-re megálmodott, színtiszta szimulátorjáték lesz - ezt elárulták a legutóbbi közleményükben is, ahol megköszönték a játékosok lelkesedését. Az iromány viszont ezen kívül is tartogat egy-két apróságot, amit feltétlenül érdemes megemlíteni.

Habár kihangsúlyozták, hogy a játékot PC-s szemmel tervezik, nagy erővel dolgoznak azon, hogy tökéletes élményt kapjanak a konzolos játékosok is. Mivel egy vérbeli, keményvonalas szimulátorról lesz szó, a legprofibb élményt valószínűleg egy HOTAS-rendszerrel kapjuk majd, de a könnyed hozzáférés érdekében a játék támogat majd mindenféle irányítót, így többek között az egér-billentyű kombót és a kontrollereket is.

A Microsoft ezen felül szeretné minél jobban bevonni a közönséget is a játék elkészítésébe, így folyamatosan figyelik majd a visszajelzéseket. A rajongói közösség köreiben hatalmas igény van a modokra és egyéb külsős tartalmakra, így a fejlesztők elárulták azt is, hogy teljes mértékben támogatják az efféle törekvéseket is.

7.
7.
Juha
#6: Fs9 és Fsx elég jól leírja a dolgokat a küldetéseknél, persze nem utasszállítóval/műrepüléssel kell elsőre próbálkozni. Amit utáltam/nem tudtam normálisan vezetni, az a sárkány és a helikopterek.

Az FS, amit lelőttek, az meg alapból rossz üzleti modellel indult szerintem, gondolom azért ugyanaz a név most is, hogy kitöröljék az emlékét is.
6.
6.
Én ennek azért örülök, mert ... izé. Szóval mindig is szerettem volna játszani egy keveset ezekkel, de ezek még egy pilótának is pont jók, lévén eléggé élethű mind. Magyarul nem az a baj, hogy nem tudsz egy darabban leszállni, hanem az, hogy felszállni sem tudsz XD De majd most, jön ugye Box-ra is, szóval biztosan lesz valami módja, hogy tudjak vele én is menni. Ráadásul pass-be is jön azonnal, szóval tuti beviszek egy Airbus A380-ast New York-ba a házak közé. :))
5.
5.
user101
xplane is egy vicc, Flight Simulatort a nepnek!
4.
4.
logic5
#3: Az ottan van, ott a grafikával vannak gondok....
3.
3.
NDee
Ottan vagyon az X-plane...
2.
2.
logic5
Végre valami a repülés világában is... Ez nagyot fog ütni sztem. A DCS world egy vicc. Optimalizálatlan foshalmaz sajna.
1.
1.
medson
Mióta nézem a légikatasztrófák című műsort elkezdett érdekelni a repülés :d, kíváncsi leszek erre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...