Microsoft Flight Simulator PC, XSX

Visszatért a Microsoft Flight Simulator.

SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!

SGF 2022: Bejelentették a Microsoft Flight Simulator - 40th Anniversaryt

Idén ünnepli negyvenedik évfordulóját a Microsoft Flight Simulator-sorozat, ennek apropóján egy új, bővített kiadás érkezik a legutóbbi játékhoz.

Microsoft Flight Simulator - Olaszország és Málta is megcsinosodott

A kilencedik World Update is megérkezett a Microsoft Flight Simulatorba, amelynek hála Olaszország és Málta csodáit is minden eddiginél szebb kivitelben láthatjuk.

A Deathloop használja elsőként az AMD FSR 2.0 technológiáját

Hamarosan a játékosok elé kerül az AMD új felbontásskálázó technológiája. A FidelityFX Super Resolution 2.0 technológiáját elsőként az Arkane időhurkos lövöldéje, a Deathloop alkalmazza majd.

Microsoft Flight Simulator - hamarosan berepül a Top Gun DLC

Ahogy maga a Top Gun: Maverick, úgy a Microsoft Flight Simulator témához illő ingyenes DLC-je is csúszott egy nagyot. Szerencsére a csomag még ebben a hónapban megkapja a felszállási engedélyt.

Microsoft Flight Simulator - úton a DLSS- és az FSR-támogatás

Amilyen csodálatosan fest a Microsoft Flight Simulator, olyan keményen megizzasztja akár a legkeményebb PC-ket is. Ezen hamarosan segíthet az NVIDIA vagy az AMD felskálázó technológiája.

Honeycomb Aeronautical teszt

Amikor bő másfél éve leteszteltük a Microsoft Flight Simulatort, még csak billentyűzettel bontogattuk a szárnyainkat. Most viszont fordult a kocka és megnéztük milyen az, ha high tech eszközökkel vágunk neki a fellegeknek.

MS Flight Simulator - megszépül az Ibériai-félsziget

Megkapta a legújabb jókora frissítését a Microsoft Flight Simulator. A nyolcas számú World Update Spanyolországot, Portugáliát, Andorrát és a Gibraltár térségét teszi még gyönyörűbbé.

Xbox Cloud Gaming - jön az egér és a billentyűzet

A jelek szerint a Microsoft már dolgozik a felhős játékszolgáltatásának egyik nagy hiányosságán, és hamarosan egérrel és billentyűzettel is irányíthatjuk majd az Xbox Cloud Gamingen keresztül elérhető címeket.

A Guardians of the Galaxy is jön a Game Passbe

Elképesztően jó felhozatallal fordul rá a márciusra az Xbox és a PC Game Pass, így már most bekerült a felhőbe a Microsoft Flight Simulator, hamarosan pedig a Guardians of the Galaxyra is lecsaphatnak az előfizetők.