Microsoft Flight Simulator PC, XSX

Visszatért a Microsoft Flight Simulator.
Típus:

Microsoft Flight Simulator - késik a Top Gun DLC

Ki lehetne a repülés nagyobb szerelmese, mint a Top Gun Maverickje? Talán csak a Microsoft Flight Simulator játékosai. Arra azonban még várniuk kell, hogy ők maguk is a híres F-14-esek pilótafülkéjébe pattanjanak.

GC 2021: Mire készül a Microsoft Flight Simulator?

Az idei konzolos premier csak a kezdet volt, számos újdonság készül még a Microsoft Flight Simulator hangárjaiban. Érkezik az új World Update, sok érdekes repülő, illetve egy versenymód is, ahol összemérhetjük a tudásunkat a barátainkkal.

Microsoft Flight Simulator teszt (Xbox Series X/S)

A Microsoft Flight Simulator PC-s változata egy évvel ezelőtt hagyta el a kifutópályát, most pedig megérkezett a teljes Földet felölelő repülőprogram újgenerációs konzolokra szabott verziója is - lássuk, milyen lett a végeredmény!

Xboxra is berepült a Microsoft Flight Simulator

Tegnap konzolon is megkapta a felszállási engedélyt a Microsoft Flight Simulator, hiszen Xbox Series X/S-re is megjelent a repülőszimulátor. A kipróbálás előtt érdemes felkészülni a tetemes mennyiségű letöltenivalóra!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.

A Hades lett az év játéka a GDC Awardson

A héten újra megrendezték a Game Developers Conference-t (ez volt ráadásul a 35. alkalom), és értelemszerűen a GDC Awards idei díjátadóját is megtartották. A legtöbb díjat a Hades vitte haza.

Jut még játék júliusban az Xbox Game Passbe

Július utolsó napjaiban is van mit várnunk az Xbox Game Pass kínálatába. Az Xbox Series-tulajok a Microsoft Flight Simulatornak örülhetnek, de számos indie cím (köztük néhány elsőnapos) is bekerül a szolgáltatásba.

Sok helyet kér a konzolos Microsoft Flight Simulator

Napokon belül landol konzolokon a Microsoft Flight Simulator, aminek a leszállásához jobb, ha már most elkezdenek helyet felszabadítani az Xbox-tulajok, hiszen nem éri be kevés területtel a repülőszimulátor.

Szemklinikával bővül a Microsoft Flight Simulator

Nem mindennapi repülőgéppel bővül a Microsoft Flight Sumulator. Az Orbis Flying Eye Hospital egy repülő szemklinika, melynek dolgozói a világot járják, hogy segítsenek a rászorulók látásproblémáin.

Megtáltosodik a Microsoft Flight Simulator

Az Asobo csapata több ponton is újraírta a Microsoft Flight Simulator motorját, így az ígéretek szerint a játék PC-s verziója látványosan megtáltosodik majd a hónap végén érkező frissítésnek hála.