Felemásan kezdett a Harry Potter: Wizards Unite

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 24.
  • Biznisz
Link másolása
Ugyan a játék nem ért el különösen rossz eredményeket, ám az előzetes elvárásokhoz képest sok szempontból kiábrándítóak az adatok. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy nem ismétlődik meg a Pokémon Go sikere.

A Sensor Tower részletes beszámolót készített a Harry Potter: Wizards Unite megjelenése utáni első napokról, mely alapján egyértelmű, hogy a játék a várakozások alatt teljesített.

Az első 24 óra leforgása alatt az USA-ban és az Egyesült Királyságban összesen 400 ezer játékos telepítette a programot, és ők az App Store, valamint a Google Play mérései szerint 300 ezer dollárt költöttek el a varázslók világában. Csak hogy legyen mivel összevetni a számokat: a Pokémon Go az első napon 7,5 millió letöltést ért el, és közel 2 millió dollár bevételt termelt a játékon belüli költésekből.

A Harry Potter: Wizards Unite a megjelenés utáni első napon az Egyesül Királyságban a 48., míg az USA-ban a 102. lett a játékon belüli költekezések szempontjából. A Pokémon Go az első napján mind a két országban magabiztosan szerezte meg az első helyet.

Persze azért a Niantic számára még nincs minden veszve; a játék a legtöbb országban még csak a hét során fog megjelenni, így például Európa jelentős része, Kanada, India, Szingapúr és Mexikó még nagyot fordíthat az eredményeken.

A Harry Potter: Wizards Unite Magyarországon június 21-től érhető el az Androidot és iOS-t futtató eszközökön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...