Harry Potter: Wizards Unite Mobil

A Pokémon GO-hoz hasonló AR-játék, amelyben a való világot is fel kell fedeznünk a sikerért.
Típus:

A Niantic újabb módszerekkel segíti a játékosait

A Pokémon Go és a Harry Potter: Wizards Unite fejlesztői új eszközöket vetnek be, hogy segítsék a játékosaikat. Mivel ezek a játékok a járkálást, a barangolást voltak hivatottak kihasználni, a járvány miatti otthonülés negatívan érinti a játékélményt.

Felemásan kezdett a Harry Potter: Wizards Unite

Ugyan a játék nem ért el különösen rossz eredményeket, ám az előzetes elvárásokhoz képest sok szempontból kiábrándítóak az adatok. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy nem ismétlődik meg a Pokémon Go sikere.

Pénteken érkezik a Harry Potter: Wizards Unite

Napokon belül világszerte elérhetővé válik majd a Niantic Games következő mobilos címe, a Harry Potter: Wizards Unite. A Pokémon Góra hajazó játék összemossa a varázslók és a muglik világát.

Hangulatos előzetesen a Harry Potter: Wizards Unite

A Pokémon Góért felelős Niantic következő AR-játéka hamarosan elérhetővé válik. A muglik és a varázslók világa közti papírvékony fal leomlik, így mobillal a kézben indulhatunk dementorokat és varázslényeket hajkurászni.

Körvonalazódik a Niantic Harry Potter-játéka

A Pokémon GO-ért felelős Niantic egy újabb mobilos AR-játékkal készül, ami ezúttal a varázslóvilág kapuit nyitja meg előttünk. Lássuk, mit tudunk eddig a Harry Potter: Wizards Unite játékmenetéről!

Niantic és az ENSZ - összefogás a turizmusért

A Pokémon GO-ért felelős Niantic összefogott az ENSZ turisztikai világszervezetével annak érdekében, hogy támogassák a fenntartható, felelősségteljes turizmust.

Frissítve: Jövőre jön a Niantic Harry Potter-játéka

A Pokémon GO kiterjesztett valóság-rendszerét és J. K. Rowling varázslóvilágát ötvöző Harry Potter: Wizards Unite már biztos, hogy csak 2019-ben jelenhet meg. Cserébe megkaptuk a játék hivatalos logóját.

Harry Potter-játékot készít a Pokémon GO-csapat

A Warner Bros. bejelentette, hogy leporolja a Harry Potter-frencsájzt, így a jövőben új konzolos és mobilos címek fognak megjelenni a sorozatban. A törekvés első fecskéje egy AR-játék lesz a Pokémon GO-t készítő Niantictól.