Visszatér az Ape Escape?

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 24.
  • Pletyka
Vad találgatásokba kezdett az internet, miután egy viszonylag friss Twitter-fiók az Ape Escape visszatérését teaseli látszólag. Véletlen egybeesés, hogy a sorozat épp idén ünnepli a huszadik születésnapját.

Nem érdemes készpénznek venni a híreket, de elképzelhető, hogy idén visszatér valamilyen formában az Ape Escape-sorozat. A találgatások egy viszonylag friss, japán nyelvű Twitter-fiók alapján indultak el, amit látszólag a cím huszadik szülinapja apropóján hoztak létre, és bár ilyesmit bárki csinálhatna, árulkodó, hogy a Sony Japan Studio is bekövette az oldalt.

Az első Ape Escape még 1999 májusában jelent meg az első generációs PlayStationre, legutóbb pedig 2010-ben, PlayStation 3-on jelentkezett a sorozat a PlayStation Move Ape Escape-pel. Miután a Sony láthatóan nyitott arra, hogy felmelegítse a korábbi címeit - elég csak a MediEvil kiválónak tűnő újrázására gondolni -, bízzunk benne, hogy Ape Escape-fronton is készül valami a cégnél!

2.
n_csacsi
Hatalmas igen, ha elkészül! :D Nemrég szereztem be a 2-t ps4-re és imádom! A Crash és a Spyro után ideje, hogy ő is felturbózott grafikát kapjon!
1.
Darksiders84
Ilyet már tényleg mindent felújítanak ami nem baj ha jó az alap. Analógos hálóvadászat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...