PlayStation Move Ape Escape PS3

A Sony szerint még idén megjelenhet a 2006-ban leleplezett PS3-as Ape Escape, amely egyébként Move támogatást is kap majd.

Nem fejleszt több saját játékot a Sony Japan Studio

Lapértesülések szerint felhagy a saját játékok fejlesztésével a Sony legrégebbi stúdiója, a Japan Studio: a fejlesztőket szinte mind szélnek eresztették, az Astro Bot-sorozatért felelős Asobi Team pedig önálló csapatként folytatja.

Visszatér az Ape Escape?

Vad találgatásokba kezdett az internet, miután egy viszonylag friss Twitter-fiók az Ape Escape visszatérését teaseli látszólag. Véletlen egybeesés, hogy a sorozat épp idén ünnepli a huszadik születésnapját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyszer ennek is el kellett jönnie: látványosan megcsappant a megjelenő játékok száma, ezúton pedig ki is jelenthetjük, hogy a nyári uborkaszezon kezdetét vette. A helyzet a jövő héten sem lesz sokkal jobb, majd a később érkező letölthető arcade címekkel érdemes számolni esetleg.

PlayStation Move Ape Escape teszt

Egy békés japán nagyvárosban valaki egy furcsán mozgó dolgot pillant meg az égen. Nem kell hozzá sok idő, míg rájönnek arra, hogy bizony az a valami egy UFO. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen csak egyedül van. Vagy talán mégsem?

Körvonalazódik a Move nyitójáték-felhozatala

Bár egyelőre csak japán vonatkozásban, de ismertté vált az ősszel boltokba kerülő PlayStation Move nyitójátékainak listája, illetve a további megjelenések menetrendje is.

Idén végre megjelenhet a PS3-as Ape Escape

A közkedvelt PlayStation-exkluzív sorozat PlayStation 3-as reinkarnációjáról még 2006-ban kezdett el beszélni a Sony, de azóta nem sokat láttunk az új részből.