Júliusban jönnek az első részletek az új Yakuzáról

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 24.
  • Teaser
Link másolása
A Ryu ga Gotoku Studio már gőzerővel dolgozik a Yakuza-sorozat következő részén. A széria producere egy tajpeji rendezvényen erősítette meg, hogy júliusban osztják meg az első részleteket a folytatásról.

Amiben az új Yakuza már egészen biztosan más lesz, az a főhős személye, hiszen Kazuma Kiryu helyébe a Yakuza Online-ban bemutatkozott Ichiban Kasuga lép majd, a játékról pedig július 10-én kapjuk meg az első részleteket - ezt a sorozat producere, Daisuke Sato erősítette meg.

Az úriember a Gamebase-nek interjújában árulta ezt el, és bár azt nem volt hajlandó megmondani, hogy a Yakuza-játékok eredeti főszereplője visszatér-e valamilyen módon, azt még elkotyogta, hogy az ominózus bemutatón Kasuga párjáról, illetve az őt alakító színésznőről is lehull majd a lepel.

Sato egy másik interjúban arra is kitért, hogy szíve szerint Kiwami-kiadást készítene a kizárólag Japánban megjelent Yakuza-játékról, a Yakuza: Kenzanról. A Kenzan volt a sorozat első PS3-as epizódja, amit rengeteg nyugati játékos követel tőlük, és ha valamilyen módon újra kiadnák - korai PS3-as címről lévén szó - egy Kiwami-kezelés biztosan jobban állna neki, mint egy mezei remasterelés.

1.
1.
RangerFox
Várom szeretettel. De a többi játék remastered változatáról is szeretnék infókat kapni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...