Yakuza: Like a Dragon PS4

Új főhőssel és körökre osztott harcokkal érkezik a Yakuza hetedik része.
Típus:

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

Yakuza: Like a Dragon - friss gameplay érkezett

A japánok már január óta nyúzzák a Yakuza-sorozat legújabb mellékágát, nekünk azonban még egy kicsit várnunk kell a megjelenésre. A nyugati lokalizáció az új konzolokkal érkezik majd - lássuk, hogy mire számíthatunk!

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

Xbox Series X-nyitócím lesz az új Yakuza

A Sega már most bejelentette, hogy PC-n, Xbox One-on és az Xbox Series X-en is elérhetővé teszi a Yakuza-sorozat következő felvonását, a Yakuza: Like a Dragont. A next-gen konzol ráadásul a nyitócímei között tudhatja Kasuga Ichiban történetét.

PC-re tart a Yakuza: Like a Dragon

Nyugaton még meg sem jelent a PlayStation 4-exkluzív Yakuza: Like a Dragon, de úgy tűnik, hogy az erősen RPG-sített játék PC-re is ellátogat majd. Az igen hihetőnek tűnő szivárgás a Steam adatbázisából érkezett.

Fizetős DLC-ben kap nehéz játékmódot a Yakuza 7

Japánban január óta kapható a Yakuza-sorozat hetedik számozott része, amely új alapokra helyezte a szériát. A Sega fizetős DLC-vel kedveskedik azoknak a játékosoknak, akik nagyobb kihívást szeretnének a játéktól.

Kiadós traileren a Yakuza: Like a Dragon

Érkezett egy közel ötperces előzetes a Yakuza-sorozat következő felvonásához, amely kiadós betekintést enged az alaposan megváltozott játékmenetbe. Csekkoljátok!

Közel tízperces előzetesen az új Yakuza-játék

Japán nyelvű, nagyon hosszú történetmesélős előzetest kapott a következő Yakuza-játék, a Yakuza: Like a Dragon. A kedvcsináló érdekessége, hogy felbukkan benne a sorozat korábbi főhőse, Kazuma Kiryu is.

TGS 2019: Yakuza 7 - tombol a gameplaycunami

A Yakuza-széria Like a Dragon alcímmel érkező hetedik részét még éppen csak bejelentették, de máris rengeteg játékmeneti felvétel került fel a netre, melyek közül most összeszedtük a legérdekesebbeket.