15 percig mozog a Black Mesa: Xen

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 25.
  • Videó
Link másolása
Az IGN csapatának hála két gameplay videót is kaptunk a rajongói készítésű alkotásról, melyeken megcsodálhatjuk az egyedi atmoszférával rendelkező Xen-pályákat, és még némi akciót is láthatunk.

A Black Mesa eredetileg még 2012-ben jelent meg, mint egy rajongói projekt, mely során az eredeti Half-Life-ot ültették át Source motorra. A játék azonban bizonyos pontokon hiányos volt, például az űrlényes környezetű pályák mind a mai napig készülnek Black Mesa: Xen alcímmel. Az alábbi két új videóban ezekől láthatunk friss felvételeket.

A Black Mesa: Xen grafikája egyébként jócskán túllépi az eredeti Black Mesa látványvilágát, vadonatúj ködeffekteket, valamint dinamikus fényeket és árnyékokat ígérnek a készítők, ám a pontos megjelenési dátumot ezúttal sem fedték fel. A játékról készült legutóbbi előzetest itt találhatjátok.

7.
7.
user101
Black Mesa - summer sale - 7.19eur... :)

Én csak abban reménykedem, hogy nem kell külön megvenni majd... :)
5.
5.
Rakottkrumpli
#2: Mert van olyan játék a steam-en, ami nem félkész? Viccet félre téve (ami amúgy tökre nem vicc) igazából ez csak egy fejezet. (ami tény, hogy egy nagyon fontos fejezet, mert a vége játéknak a fő boss fight-al) Enélkül is hosszabb és élvezetesebb, mint a legtöbb mai fps. Én is 15-20 euro környékén vettem meg asszem még régebben, de egyáltalán nem sokalltam, bár nekem anno meg volt a hl1 és akkor is imádtam. Bejátszott a nosztalgia faktor az tény. Bár csak ilyen remakeket dobálnának ki a retek remastered szarok helyett. (tisztelet a kivételnek, pl RE2)
4.
4.
RootKiskacsa
#2: Elvileg ma estefelé lesz számör szél. Ilyenkor lenyomják 7 euró környékére.
2.
2.
Perseus84
Meg akartam venni a Black Mesat de 20 eurot felkesz jatekert azert nem adok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...