15 percig mozog a Black Mesa: Xen

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 25.
  • Videó
Az IGN csapatának hála két gameplay videót is kaptunk a rajongói készítésű alkotásról, melyeken megcsodálhatjuk az egyedi atmoszférával rendelkező Xen-pályákat, és még némi akciót is láthatunk.

A Black Mesa eredetileg még 2012-ben jelent meg, mint egy rajongói projekt, mely során az eredeti Half-Life-ot ültették át Source motorra. A játék azonban bizonyos pontokon hiányos volt, például az űrlényes környezetű pályák mind a mai napig készülnek Black Mesa: Xen alcímmel. Az alábbi két új videóban ezekől láthatunk friss felvételeket.

A Black Mesa: Xen grafikája egyébként jócskán túllépi az eredeti Black Mesa látványvilágát, vadonatúj ködeffekteket, valamint dinamikus fényeket és árnyékokat ígérnek a készítők, ám a pontos megjelenési dátumot ezúttal sem fedték fel. A játékról készült legutóbbi előzetest itt találhatjátok.

7.
user101
Black Mesa - summer sale - 7.19eur... :)

Én csak abban reménykedem, hogy nem kell külön megvenni majd... :)
6.
VerIstvan
#2: Szokott akcios lenni.
Valami 10 euro korul vettem.
5.
Rakottkrumpli
#2: Mert van olyan játék a steam-en, ami nem félkész? Viccet félre téve (ami amúgy tökre nem vicc) igazából ez csak egy fejezet. (ami tény, hogy egy nagyon fontos fejezet, mert a vége játéknak a fő boss fight-al) Enélkül is hosszabb és élvezetesebb, mint a legtöbb mai fps. Én is 15-20 euro környékén vettem meg asszem még régebben, de egyáltalán nem sokalltam, bár nekem anno meg volt a hl1 és akkor is imádtam. Bejátszott a nosztalgia faktor az tény. Bár csak ilyen remakeket dobálnának ki a retek remastered szarok helyett. (tisztelet a kivételnek, pl RE2)
4.
RootKiskacsa
#2: Elvileg ma estefelé lesz számör szél. Ilyenkor lenyomják 7 euró környékére.
3.
Nyarlako
Előbb lesz kész ha így folytatják a Half life 3 mint ez.
2.
Perseus84
Meg akartam venni a Black Mesat de 20 eurot felkesz jatekert azert nem adok.
1.
VerIstvan
Hat varni kellett ra az mar biztos, viszont fasza lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...