Black Mesa PC

Rajongók készítik el az első Half-Life remake-jét a Source Engine segítségével.
1582621200

Végre teljes játékként jelenik meg a Black Mesa

Tizenöt évnyi fejlesztés és ötévnyi korai hozzáférés után a rajongói Half-Life-játék, a Black Mesa, végre önálló játékként is elkészült. Még a Half-Life: Alyx március végi megjelenése előtt kezünkbe vehetjük.
1575817200

Elrajtolt a Black Mesa Complete Beta

Végre elérhetővé vált a teljes Black Mesa nyilvános bétája, melyben a játékot megállás nélkül játszhatjuk végig az elsőtől az utolsó pályáig. Újból ellátogathatunk az első Half-Life ikonikus helyszíneire, így a Xen világába is.
1561460400

15 percig mozog a Black Mesa: Xen

Az IGN csapatának hála két gameplay videót is kaptunk a rajongói készítésű alkotásról, melyeken megcsodálhatjuk az egyedi atmoszférával rendelkező Xen-pályákat, és még némi akciót is láthatunk.
1511701248

Megint csúszik a Black Mesa Xen-kampánya

A fejlesztők idén decemberre ígérték a Black Mesa kimaradt fejezeteit, ám sajnos mégsem készülnek el időben vele. Új dátum nincs, de azért reméljük, nem sokat csúszik a Xen-kampány. Engesztelésül érjétek be pár screenshottal!
1497978040

Black Mesa - decemberre csúszik a Xen-kampány

A Black Mesa mögött álló csapat az imént szólt, hogy mégsem készül el a Xen-kampány idén nyáron, így csak decemberben játszhatjuk végig a sztorit. Kárpótlásként két új screenshotot kaptunk.
1482487230

Black Mesa - az első kép a Xen-kampányról

Novemberben kaptunk állapotjelentést a Half-Life remake-jéről. A Crowbar Collective jelenleg a Black Mesa Xen-kampányán dolgozik, és az ünnepekre való tekintettel megosztotta velünk az első képet róla.
1478088009

Black Mesa - nyáron jön a Xen-kampány

Régen hallottunk már a Half-Life első részének rajongói remake-jéről, de a tavalyi steames premier óta a srácok szép csendben dolgoztak a lezáráson, a Xen területeken játszódó pályákon. Jövő nyáron lecsaphatunk rájuk.
1431410449

Csak a fizetős Black Mesához jönnek a Xen-pályák

A Half-Life remake-jének fejlesztője, a Crowbar Collective elárulta, hogy a Black Mesa ingyenes változatához nem kapjuk meg a Xen-pályákat, azokat csakis a fizetős, steames verzió tulajdonosai zsákolhatják be.
1430892014

Elrajtolt a Steamen a Black Mesa

A titokzatos visszaszámlálás véget ért és megtörtént az, amire sokan számítottak: elrajtolt a Steamen a Black Mesa Early Access-verziója. A korábban ingyenes modért ezúttal 19,99 eurót kell leszurkolnunk.
1430496033

Black Mesa bejelentés közeleg?

Érdemes most ellátogatni a Half-Life rajongói modjának, a Black Mesának a honlapjára, ott ugyanis egy május 5-én lejáró visszaszámláló fut. A találgatások szerint végre megérkezik a mod teljes változata.