35 órás lesz a Borderlands 3 fő sztorija

  • Írta: szlav
  • 2019. június 25.
  • Hír
Link másolása
A Borderlands 3 rendezője elárulta, hogy nem aprózzák el a Borderlands 3 fő történetvonalát. Paul Sage úgy saccolja, hogy ha kifejezetten a fő küldetésekre koncentrálunk, akkor is nagyjából 35 óra után juthatunk a történet végére.

Úgy tűnik, hogy lesz bőven tartalom a Borderlands 3-ban. A GamesBeat interjújában Paul Sage szót ejtett arról, hogy valójában milyen nagy volumenű, sok tennivalóval érkező játékot épített a Gearbox csapata. Ha igazat beszél a játék rendezője, akkor a szeptemberben érkező hármas számú epizód a széria leghosszabb darabja lehet.

"Rengeteg tartalom lesz a Borderlands 3-ban, hiszen több különböző világot is meglátogatunk majd. A játék hossza olyan 35 órás lesz már akkor is, ha csak a fő történetet visszük végig, azaz akkor, ha nem foglalkozunk túl sokat a mellékküldetésekkel. Mindig is komoly elképzeléseink voltak ezzel kapcsolatban" - árulta el Sage.

Normális persze, ha ezek hallatán egy kis egészséges szkepticizmussal áll hozzá az óraszámhoz az ember, de mégsem tűnik úgy, hogy a játék rendezője túl nagyot mondott volna. Csak viszonyításképp, a HowLongToBeat statisztikái szerint a Borderlands 2 fő sztorija átlagosan bő 30 óra alatt vihető végig. A második rész mellé állítva tehát egyáltalán nem lehetetlen, hogy pontos lehet a 35 órás játékidő, hiszen az eddigi infók szerint a Borderlands 3 lesz a széria leghosszabb darabja.

A Borderlands 3 szeptember 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

5.
5.
silkgoat
#3: Jaja, mas karakterek, aztan mindegyikkel True Vault Hunter Mode, plusz a co-op az osszes DLC-vel.

Es ha oszinte akarok lenni, akkor a Axton-nal meg benne vagyok a TVHM-ban. Szoval meg egy +30-40 ora biztos van benne. :D

3.
3.
user101
Ügyes srácok vagytok, én szinte fullra vittem ki és 82 óra volt, igaz nem a goty, csak a sima... Most fejlesztettem "handsomecollection"-ná, szóval jön még bele, de akkor is ... 300 óra ... anyám! :)
1.
1.
silkgoat
huhh, ize...300 oram van a borderlands2-ben. Akkor itt is elleszek egy darabig :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...