Extrákkal megpakolt dobozos kiadást kap a GRIS

  • Írta: szlav
  • 2019. június 25.
  • Hír
Link másolása
A GRIS éppen annyira nevezhető képi és zenei műremeknek, mint amennyire videojátéknak. Erre az aspektusára erősít rá tehát az a négyféle különleges kiadás, amelyet a switches változat mellé csomagolt a Special Reserve Games.

A Nomada Studios lélegzetelállítóan gyönyörű, érzelmes platformere, a GRIS tavaly a mi szívünket is rabul ejtette. Ha szívesen a polcra tennétek Conrad Roset illusztrációit, a játék dobozát, vagy feltennétek a lemezjátszóra a Berlinist zenéjét, követve azt a kotta segítségével, akkor feltétlenül vessetek egy pillantást az alábbi csomagokra!

 

A Special Reserve Games jóvoltából négyféle, limitált fizikai kiadást kap a Switch-változat, melyek ára 35 dollártól egészen 250 dollárig terjed. A Switch Reserve csomagban megtaláljuk magát a programot és a hozzá járó kézikönyvet, néhány válogatott printet a játékból, illetve egy gyűjtői dobozt. A Switch Bundle-ben ezek mellett egy keményfedeles artbookot és néhány kottát is találunk majd - ezt a könyvet és a kottát egyébként külön is megvásárolhatjuk 60 dollárért. Végül pedig érkezik a 250 dolláros Switch Signature Edition, amibe becsomagoltak minden eddig említett extrát, ezen felül pedig találunk benne egy bakelitlemezt a játék zenéjével, valamint egy eredeti festmény printjét Conrad Roset aláírásával.

A GRIS tavaly decemberben jelent meg PC-n és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...