Sorozat készül a Final Fantasy XIV alapján

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony Pictures és a Hivemind közreműködésével készít élőszereplős sorozatot a Final Fantasy XIV alapján a Square Enix. A találgatások alapján nem kizárt, hogy az adaptáció az Amazonnál vagy a Netflixnél landolhat később.

Élőszereplős tévésorozat készül a Final Fantasy XIV alapján, a Square Enix a Sony Pictures Television és a Hivemind közreműködésével dolgozik az adaptáción - ez egyébként a Final Fantasy-univerzum első élőszereplős feldolgozása.

A sorozat egy teljesen új történetet mesél majd el, a körítést viszont Eorzea világa ihlette, láthatunk majd chocobókat, és ismerős karakterek - köztük a Final Fantasy állandó szereplője, Cid - is felbukkannak majd. Az MMORPG egyébként azért is remek választás az adaptációhoz, mert sok elemet építettek bele a korábbi epizódokból, így a régi rajongóknak és az újoncoknak sem lehet majd hiányérzete. A történetet Ben Lustig és Jake Thornton írja.

A Hivemindról érdemes megjegyezni, hogy a cég áll a The Expanse és a The Witcher-sorozat mögött is, és a jó összeköttetései alapján arra lehet tippelni, hogy a Final Fantasy XIV-sorozat is az Amazonnál vagy a Netflixnél köthet majd ki.

További érdekes adalék, hogy a Hivemindnak és az Amazonnak szerződése van arról, hogy utóbbi csaphat le elsőként a vállalat munkáira. A Netflix mellett szól viszont, hogy itt jelent meg a Final Fantasy XIV: Dad of Light című drámasorozat, ami azt meséli el, hogyan hozott össze egy apát és egy fiút az MMORPG.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...