Itt a Hobbs & Shaw utolsó előzetese

  • Írta: szlav
  • 2019. június 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Már csak egy hónap és mozikba kerül a Halálos iramban-széria első mellékága, a Hobbs & Shaw. Ha Dwayne Johnson, Jason Statham és Idris Elba fogócskázni mennek az utakon, akkor jobb, ha inkább beteget jelentesz!

A legdrágább autók és a legkomolyabb gépfegyverek nem idegenek Luke Hobbs és Deckard Shaw számára - főleg ha egy genetikailag felturbózott gonosztevővel akad össze a bajszuk. A Halálos iramban 9 csak jövő áprilisban kerül mozikba, de idén nyáron sem maradunk benzingőzös adrenalinbomba nélkül. Nézzük meg ismét, hogy hogyan fest a sorozat első melléksztorija!

Egészen biztos, hogy Dwayne Johnson, Jason Statham és Idris Elba triója parádés lesz, főleg ha attól a David Leitchtől kapják az instrukciókat, aki a Deadpool 2-t is rendezte. A Halálos iramban: Hobbs és Shaw augusztus 1-jén kerül a magyar mozikba.

45.
45.
godach
#44: Nekem meg az unalmas, hogy minden alatt úgy nyavalyognak az emberek, mintha kötelező behívót kapnának rá, mint annak idején a katonaságnál :D
44.
44.
Aanash
Ezzel a filmmel csak az a baj, hogy ezek a nagyon látványos dolgok, meg a kemény csávók az akrobatikus mutatványaikkal már iszonyatosan unalmasak.
Nem tudok velük mit kezdeni.
Sablonos, unalmas, álmosító.
43.
43.
godach
Mennyi filmesztéta.
Már a hozzászólások stílusán is látszik, hogy bizony súlyosan le van maradva a filmipar.
42.
42.
br1Koo
De rohadt unalmas már ez a szerencsétlen fasz Rock Johnson, meg az egész Fast and Furious szemét. Azt kívánom, hogy Hollywood ne tudja értékesíteni a szarját európában. Micsoda gyönyör lenne.
41.
41.
kastorhun
Te jó ég... Ez valami bődületesen nagy f*snak tűnik.
35.
35.
Őrnagy
#33: Én mondjuk előszeretettel nézek európai filmekért. A spanyol filmek olyan szinten vannak, hogy beszarok.
Minőségre simán, mint egy hollywoodi, látszik, hogy nem valami kis költségvetésű undergrund. Tartalomra, szinészi játékra, mondanivalóra sem lehet panasz. Ajánlom mindenkinek a spanyol filmeket, kurvajók.
34.
34.
logic5
#33: Kinek mi... A művészfilmeket nem szeressem.
33.
33.
SLi
#32: Örökség, Szólíts a neveden, Roma, Alelnök, Nyolcadik osztály, Sosem voltál itt, Freaks, Utoya, július 22., The Unthinkable, Dogman, Én, Tonya, Floridai álom, Három óriásplakát Ebbing határában, First Reformed

ez csak 2018 és még tuti van mit kifelejtettem, popcorn mozit meg a művészfilmeket direkt nem is írtam, ne mondjunk már ekkora marhaságokat, annyi jó film van hogy nem igaz
32.
32.
logic5
#30: Értem én az iróniát, de mikor láttunk utoljára, egy normális filmet? Mint a viharsziget, Remény rabjai stb... Jó volt egy Aljas nyolcas, de azóta sem jött kb semmi ami említést érdemelne... Az négy éve volt.
31.
31.
Neo1989
#30: Ezt a hamburgerzabáló agyhalott amcsiknak találták ki akik bármit megvesznek mert nekik tök mind 1. Ez olyan mint a COD sorozat csak filmben.
30.
30.
Őrnagy
Lássuk be, a célközönség nem mi vagyunk, a művelt, magaskultúrát fogyasztó, intelligens művészlelkek :D
29.
29.
Őrnagy
#11: Esetleg egy kiskutya...
27.
27.
Max3000
#24: Szerintem te magadat sem érted.Most gyakorlatilag elszeretnéd törölni az akció-vígjáték kategóriát,mert katasztrófa a társadalomra nézve?Ilyenkor mi zajlik bennetek egyébként?(költői) logikus gondolkodás biztos nem,erre magam is tök egyedül rájöttem.
26.
26.
delphijos
#19: Most hívott Statham bőgve. Vígasztalhatatlan volt hogy csalódást okozott NEKED. Most kellett ez ?
25.
25.
Neo1989
#7: Én ezért fejeztem be a 7. résszel.
24.
24.
Mondi21
#23: Ne érts félre én leszarom hog ki mit néz, csak azt nem jó látni hogy csökken a szinvonal.
23.
23.
Max3000
#22: Már évek óta ezt fújjátok közben meg minden kategóriában jön egy halom film....de valamiért mindig beakad az ilyen filmeknél a lemezetek.
22.
22.
Mondi21
#20: Ja, csak ez lesz az általános.
21.
21.
shatterhand
#14: Kikapcsolás. Az megvan? Ha ezek nincsenek bezarhatnanak a mozik olyan keveset lehetne vetiteni. Plusz ezek adjak a bevételt is amiből finanszirozza a kiadó esetleg a komolyabb,de veszteseges alkotást is.
20.
20.
Max3000
#14: Hagyjuk már ezt a szöveget.Ilyenkor valami felsőbbrendű fajnak képzelitek magatokat akik a humort is csak egy buta emberi tulajdonságnak tituláljátok?:D

Tisztán leszűrhető,hogy a film nem fogja komolyan venni magát és csak az akció humorra épül.Ilyen is kell néha.
15.
15.
logic5
Azt hozzátenném, hogy ezek itt le is írták magukat... Egy filmjüket sem fogom megnézni...
11.
11.
logic5
#2: Már nem volt mit szállítani...
9.
9.
Hihtetlen hogy ezek dollár millókat keresnek az igénytelen faszkalap tömegeken, akik a csajukkal beülnek egy ilyenre. Agyfasz mesterfokon
8.
8.
logic5
#7: Elnézést, megnéztem a trailert... Ez már a vicc kategóriába sem tartozik. Mondanám, hogy össze kéne mosni a mátrix-szal, mert kb már annyira komolyak a figurák, de a mátrixot nem aláznám meg ilyennel. A kamion alá becsúszós motoros jelenet, meg a helikopterre felkapaszkodós egy hintalánccal cucc odab@sz :D Igazából az a szánalmas, hogy erre van igény!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...