Elhagyja a korai hozzáférést a Hunt: Showdown

  • Írta: szlav
  • 2019. június 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A 2018 februárja óta korai hozzáféréssel elérhető Hunt: Showdown augusztusban végre hivatalosan is megjelenik PC-n és Xbox One-on. A PlayStation 4-es premierre várhatóan ősszel számíthatunk.

A tavalyi év eleje óta Steam Early Accessben rostokló Hunt: Showdown megkapta a hivatalos megjelenési dátumát. A Crytek fejvadászos játéka teljes pompájában augusztus 20-án érkezik meg PC-re és Xbox One-ra, az év folyamán pedig befut még PlayStation 4-re is. További jó hír, hogy a 40 dolláros játék dobozos kiadást is kap, így a lemezes gyűjtők is jól járnak majd.

Izgalmas tavaszt tudhat maga mögött a Hunt: Showdown, hiszen május elején megérkezett a 6.0-s frissítése, amely sok újdonsággal bővítette a sötét hangulatú online shootert. Ezt követte szorosan az Xbox One-os verzió megjelenése, amit az első körben csak az Xbox Insiderek próbálhattak ki.

Aki 2018 februárja óta követi a játék fejlődését, az aláírhatja, hogy az eltelt idő alatt mennyire kikerekedett a Crytek fejlesztése. Nagyjából 20 kisebb-nagyobb frissítésen vagyunk azóta túl, melyek során kaptunk új térképet, főellenfelet, két új napszakot, sok-sok fegyvert, Quick Play opciót és egészen sokat fejlődött a mesterséges intelligencia is. Ha tehát eddig szkeptikusak voltatok, akkor érdemes lehet újra ránézni az anyagra.

A Hunt: Showdown tehát augusztus 20-án érkezik PC-re és Xbox One-ra, később pedig megérkezik a PlayStation 4-es változat is.

4.
4.
user101
Ennek is a szokásos multi only a legnagyobb hibája. Ha lenne benne egy kicsit irányított történet vagy flow single only módban ( kizárva a sok idiótát ) akkor simán vevő lennék rá, mert a settings az nagyon adja... De így... pöff...
3.
3.
shatterhand
2.
2.
Cooper911
#1: Nagyjából mind a három.
Adott egy pálya ahol egyedül vagy egy haveroddal kell megkeresni egy bountyt majd megszerezni, kinyirva a főboss-t. Persze nem csak te (ti) vagy (tok) a pályán hanem másik játékosok is. Plusz a pálya tele van zombikkal és szörnyekkel akiket közelharcban nehéz legyőzni, a lövöldözöl akkor meg a többiek hallják merre vagy. Ja és a grafikája / hangulata olyan, hogy néha félek vele játszani. Néha van ingyenes hétvége akkor érdemes kipróbálni.
1.
1.
shatterhand
Ez amugy milyen jatek? Multi,coop, survivor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...