Void Bastards - ingyenes kihívások és fizetős DLC

  • Írta: szlav
  • 2019. június 30.
  • Letöltés
Link másolása
Jonathan Chey bizarr shootere, a Void Bastards hamarosan még több tartalommal bővül majd. Ingyenes frissítés formájában jönnek a piszkosul nehéz kihívások, egy DLC-pakk formájában pedig új hajókra, ellenfelekre és vállalatra számíthatunk.

Szinte még ropog, annyira friss a Void Bastards tesztünk, de még sincs időnk a pihenőre! A Blue Manchu csapata a egy blogposztban figyelmeztette a szerencsétlen klienseket, hogy a legnagyobb kihívások még hátra vannak. A taktikai shooter Workplace Challenges névre keresztelt kihívásai során jobb ha összeszedjük magunkat, hiszen időnként olyan kemény ellenfelek állják majd az utunkat, hogy lopakodás nélkül szinte esélyünk sem lesz arra, hogy átvegyük az irányítást az űrben sodródó bárkák felett.

A csapat ezen kívül már keményen dolgozik a játék első fizetős DLC-csomagján, amely első kedvcsinálóját Twitteren már közzé is tették. Ez a pakk egy teljesen új vállalatot, új ellenfeleket, egy új űrhajót és eddig sosem látott jutalmakat hoz majd. A rózsaszínű, virágos logó alapján valószínűleg Nemesis névre hallgat majd az új szervezet, és nem lepődnénk meg, ha ezt a címet kapná a DLC is.

A Void Bastards PC-n és Xbox One-on jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...