Void Bastards PC, XBOXONE

Egy életre kelt sci-fi képregény.
Típus:

Switchre tart a Metro Redux?

Habár hivatalos megerősítést még nem kaptunk, a PEGI adatbázisa szerint hamarosan Nintendo Switchre látogat a Metro Redux, amely a sorozat első két részének felújított változatát foglalja magába.

Void Bastards - ingyenes kihívások és fizetős DLC

Jonathan Chey bizarr shootere, a Void Bastards hamarosan még több tartalommal bővül majd. Ingyenes frissítés formájában jönnek a piszkosul nehéz kihívások, egy DLC-pakk formájában pedig új hajókra, ellenfelekre és vállalatra számíthatunk.

Void Bastards teszt

A System Shock és a BioShock alkotója indie-vizekre evezett, ennek a legújabb eredménye a Void Bastards. A roguelike shooter hangulatteremtésben a nagy elődökre hajaz, de a játékélmény tekintetében már teljesen mást nyújt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.

16 új cím az Xbox Game Pass kínálatában

A szolgáltatás nagy dobása, a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett további játékok landolnak a Game Passben az ünnepi szezon folyamán. Egészen pontosan 16 címről van szó, rögtön el is áruljuk, melyek ezek.

Képregényes stratégia-shooter lesz a Void Bastards

A Microsoft mexikói rendezvényén mutatkozott be az Irrational Games társalapítójának vadiúj shootere, a Void Bastards. Jonathan Chey játéka pofás cel-shaded grafikával operál, és a stratégiázásnak is komoly szerep jut benne.