Áprilisban jön a PlayStation 3? Nem!

  • Írta: tjames
  • 2007. január 17.
  • Hír
Link másolása
A mai nap folyamán egy pillanatra megállt a szívünk: a Sony egyik fejese, Howard Stringer kissé félreérthető módon beszélt a PlayStation 3 európai debütálásáról.
A mai nap folyamán egy pillanatra megállt a szívünk: a Sony egyik fejese, Howard Stringer kissé félreérthető módon beszélt a PlayStation 3 európai debütálásáról.

Stringer mondanivalójából hivatalos megjelenési dátumot vélt mindenki kihámozni, azonban a világ összes szaklapja sikeresen félreértelmezte a kolléga szavait. Egy interjúban ő azt állította, hogy jelenleg számukra még nem állt meg az élet a konzolpiacon, mivel a PlayStation 3 áprilisi európai startja is rengeteg tennivalót kíván majd - mint később kiderült, az április a márciusi premier (!) utáni "start-időszakot" jelenti.

Ez így mind szép és jó, mi pedig örülünk, viszont még mindig nem lélegezhetünk fel: Európában még drágább lesz a PS3 hatvan gigás vinyóval felszerelt változata, konkrétan harminc eurós többlet üti majd a Sony markát gépenként - jelentette be hivatalosan a cég.
9.
9.
kharami
mellesleg a x 360 ban sem egy fos hardver van!3 procko mag bika ati graf. hardver Állitom hogy az összes dx 9 es gépet , lehet az 10ft vagy 1000000000000000 odabassza!
8.
8.
kharami
Óó Névtelen!



Csak azt felejted el hogy a cellre valo programozás picsanehéz!! Magyarul a cell egy fos, !

Amit meg mondasz erröl a gépröl az mind szép és jo, csak azt felejted el hogy a konzol 1 adott hardver nem mint a pc! a pc nem egységes , mindenkinek más és más!Ezért a boxra sokkal könynebb a fejlesztés, sokkal többet ki lehet hozni belöle, ellenben a pc böl ahol optimalizálni is kell!
7.
7.
kiss9404
Én úgy tudom,hogy 400-500E lesz az ára,de 1 új PCn amin ilyen grafikát kapni az messze nem fér bele ennyibe,bár az igaz,hogy PS3hoz HD-TV is kellene...

5.
5.
dareal
hát, szerintem nem rossz vétel. miért is? mennyibe fáj most egy csúcs pc? 250-450E. mennyibe fáj egy br olvasó? 100-150 körül. nemtom itthon mennyi lesz a ps3, de gondolom 150E és 200E között. bőven megéri.
5.
5.
dareal
jah amúgy soha nem volt konzolom, csak pc (ehhe, most vettem egy erőművet ;)), de ps3-at tuti hogy veszek!
4.
4.
Utys
Kivéve az angolokat. Azért így sem lesz "occsó".
3.
3.
tjames
oké, nincs is ezzel gond. a lényeg a korrekt info! további szép estét, jó szerkesztést!
2.
2.
fojesz
:) Mire olvastuk a híred, kijött a frissítés. Gondoltuk egybe vonjuk a két hírt.
1.
1.
tjames
Köszi a kiigazítást :)

De a dráguláson már meg sem lepődök. Sztem befürdik a PS3-al a Sony. Hosszútávon biztos nem lesz közel akkora siker sem mint elődje.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...