Rainbow Six: Siege - irány a vadnyugat!

  • Írta: szlav
  • 2019. július 3.
  • Hír
Link másolása
Elindult a Rainbow Six: Siege július közepéig tartó különleges eseménye, a Showdown. A western témájú event során sörétessel és revolverrel felszerelt seriffek és banditák küzdenek az aranyért.

Első pillantásra mi sem mondtuk volna meg, hogy a Rainbow Six: Siege-et látjuk, a Showdown event során ugyanis a teljes játék igazi vadnyugati köntösbe öltözött. Fort Truth kincsei felett három bandita (Graveltop Gang) és három seriff (The Law) ütközhet meg, ehhez pedig kizárólag a BOSG.12.2 shotgunt és a Magnum LFP586 revolvert használhatják.

Az esemény már megkezdődött, a tervek szerint pedig egészen július 16-ig fut majd. Persze egyetlen event sem lenne az igazi némi zsákmány nélkül, így mi is megszerezhetünk néhány kozmetikai cuccot - a cowboykalapok és seriffkitűzők itt már az alapszintet jelentik! Összesen 31 újdonságot találunk majd a Showdown Collection csomagjaiban, amely darabját 300 R6 kreditért zsákolhatjuk be. További jó hír, hogy a ládákból nem nyithatunk olyan cuccot, amit korábban már megszereztünk, ráadásul a csomagból mindenki kap egy ingyenes példányt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...