Dátumot kapott a konzolos Wreckfest

  • Írta: szlav
  • 2019. július 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A nyár végére Xbox One-on és PlayStation 4-en is befut a Wreckfest, a Bugbear zúzós versenyjátéka. A PC-s játékosok sem maradnak hoppon, hiszen hozzájuk is érkezik pár újdonság.

Egy jó évvel ezelőtt jelent meg a FlatOut-szériáért felelős Bugbear legújabb autós játéka, a Wreckfest. A zúzós anyag egészen kellemesre sikerült, így nem túl nagy meglepetés, hogy, némi késéssel ugyan, de napvilágot láthat az Xbox One-ra és PlayStation 4-re szabott átirat is. Ez a verzió kapott most dátumot - augusztus 27-én indul a roncsderbi.

Ez a dátum egyébként a PC-s tábor számára is nagy nap lesz, hiszen elég komoly update érkezik hozzájuk is. Az ingyenes frissítés többek közt három új versenypályát, egy derbiarénát, három új autót, új és feljavított karriermód-eseményeket, új díjakat, sok-sok festést és alternatív napszakokat hoz majd.

18.
18.
Aanash
Na ez már valami.
Én ps4-nél az autós címeket hiányolom, de ez meg a Grid felcsigáztak.
15.
15.
FrankBlack
#14: +1 Ott a Winter mod, abban is nagyon király, hogy a havas úton még jobban csúszkálnak az autók. Ugyan ez lehetne az esős, sáros, vizes pályákon, ami persze vizuálisan is ütne, főleg ha még koszolódás is lenne.
14.
14.
dvs00
Kibaszott jó játék, mai napig elvagyok vele, különösen XO kontrollerrel javallott. Ez az update pedig gecire felcsigázott. Ezt már szeretem, hogy nem szarnak rá a fejlesztők és a jövőbeni folytatás(ok) hoz a THQ nordic általi felvásárlás adott egy kis fúziót is. Egyedüli szivfájdalmam a játékkal kapcsolatban, hogy nem koszolódnak az autók, illetve ebből következőleg lehetne esős/sáros verseny is, az igazán odabaszna.
13.
13.
DeKor
#12: De még változhat. Kisgyerek még, az ő korában még kaphat az élettől egy-két olyan pofont, amitől kicsit észhez tér. Mondjuk az jó lenne, ha anyukája nem engedné állandóan internetezni. Biztosan tudja ő is, hogy visszamaradott, ellenőrizhetné néha, hogy mit csinál a gyerek.
12.
12.
Ultimate_
Látom a stílusod nem változott semmit:)
9.
9.
DeKor
#8: Ha ezen a gondolatmeneten haladnánk, akkor semmit nem lehetne összehasonlítani semmivel. A Tomb Raiderben egy nő van, az Unchartedben meg egy férfi. Igen, vannak különbségek a játékok között. :)
Szóval, ha egy autós játékban vannak autók - ami ugyebár elvárható tőle -, akkor azoknak legyen autóhoz méltó fizikájuk. Ééééés ennyi.
8.
8.
fubenalvo
#3: A Crew-t és ezt összehasonlítani legalább annyi értelme van mint a Bulletstormot mondjuk a CS-vel.
Igen mindkettőben vannak autók, de nagyjából itt véget is ér a közös pontok halmaza. Az egyik egy hipercasual autós mmo, a másik pedig egy realisztikusságra törekvő / verseny multival is éppenhogy rendelkező őrület.

mondom mindezt úgy, hogy a Wreckfestet már akkor megvettem, mikor még "The Next Car Game" volt a neve. Szval mindkettőt szeretem :)
7.
7.
crytek
#6: Rally Trophyt visszahozhatnák igazán valamilyen formában. Az is elég lenne ha csak újra kiadnák :)
6.
6.
FrankBlack
#3: +1 Számomra No1 autós játék. Ha jól belegondolok nálam mindig is a Bugbear játékai voltak a kedvencek. Rally Trophy, aztán a Flatout, amíg ők csinálták. A Wreckfest nálam egy éve rendszeresen megy. A három új versenypályának nagyon örülök, mert nekem az egyik legfőbb negativum a kevés, és kicsi pályák.
5.
5.
Őrnagy
#4: Habár a Forza Horizon meg 92 %-on...
4.
4.
Őrnagy
#3: 81 %-on áll Metacriticen, úgyhogy sokan hasonlóan gondolják, mint te.
3.
3.
DeKor
Ez a játék szerintem sokkal inkább megérdemelné a hírnevet, mint a The Crew, vagy a Forza Horizon. Oké, vannak hibái, és a másik két játék is szórakoztató, de számomra az az igazi autós játék, amiben minimum ilyen szintű fizika és törésmodell van, mint a Wreckfestben.
2.
2.
Peat7599
Előrendelve PS4-re, már nagyon várom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...