Dátumot kapott a GreedFall

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Befutott a GreedFall napra pontos megjelenési dátuma: a Bound by Flame-et és a The Technomancert is jegyző Spiders új szerepjátékára nem sokkal az iskolakezdést követően csaphatunk le.

A Focus Home Interactive és a Spiders Games bejelentése szerint szeptember 10-én jelenik meg a GreedFall PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A szerepjátékot egész sokat mutogatták az E3 alatt, többek között egy jó 10 perces gameplay videót is tudtunk mutatni belőle.

A történet szerint mi egy felfedezőt alakítunk majd, akivel egy távoli szigetet térképezünk fel. Nem lesz persze egyszerű dolgunk, a siker érdekében be kell vetnünk a diplomáciai érzékünket, olykor meg kell tévesztenünk, máskor pedig le kell győznünk az új világ meghódítására készülő frakciókat. Persze az sem feltétlenül elég, ha magunk mellett tudjuk a megfelelő szövetségeseket, hiszen a GreedFall világát áthatja a mágia, a szigetet pedig rejtélyes lények lakják.

6.
6.
Egyetértek a 2esen kívül a néppel. Ez a csapat ezeket a programokat direkt játéknak készíti és szívvel csináljak, ami látszik is rajta. Lehet fapados kinézet és mechanika benne, szinte garantált, hogy temetni fog sok aaa - t élményben.
5.
5.
user101
Az eddigi játékaik közül eddig a az OO&M, MWL és T-vel játszottam. Egyiknél sem éreztem, hogy megbántam volna a vételt és ez eddig a leg-grandiózusabb projektjük. Én szurkolok nekik, mert az végső soron nekem is jó! :)
4.
4.
kastorhun
Meg lehet kövezni de nekem 100x jobban tetszik mint a sok folytatásos AAA játék. De sajnos ilyen hónapban tuti bukni fog, ezt a szeptembert még egy 3. AAA játék is alig bírná, nem hogy egy kis költségvetésű RPG.
3.
3.
kryszisz
#2: Azokat a fapados címeket (a Marsot legalábbis biztosan) bőven kevesebbszer untam, mint a mindenhol GOTY DA:I-t. Nem azt mondom, hogy jobbak voltak nála, szó se róla, de jobban lekötöttek arra az időre, míg végigvittem őket, várom ezt is. Ha a megvalósítás közelében nincs is egy AAA címnek, a koncepció tetszik.
2.
2.
Perseus84
Ha olyan fapados lesz mint az elozo cimek akkor ez is tiszta felesleges
1.
1.
Macifasz
Király, várom már nagyon. Nem mellesleg elég húzós lesz a szeptember. Éegalább is, ami engem illet. Gears 5, Fifa 20, GreedFall... :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...