A People Can Fly szívesen folytatná a Bulletstormot

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 5.
  • Hír
A mérsékelt anyagi siker ellenére komoly rajongói bázissal rendelkezik a lengyel People Can Fly játéka, a Bulletstorm, így nem meglepő, hogy a csapat nem tett le arról, hogy folytatást készítsenek.

A People Can Fly CEO-ja, Sebastian Wojciechowski interjút adott az Eurogamernek, a beszélgetésből pedig kiderült, hogy a csapat nagyon szeretne visszatérni a Bulletstormhoz, mivel tudják, hogy komoly rajongóbázissal bír a fékeveszett, elborult shooter első része. A játék jogai egyébként a fejlesztőcégnél vannak.

Wojciechowski azonban leszögezte, egyelőre nincs terítéken a második rész és nem is tervezik, hogy erre mostanában kerül majd sor. Ez persze nem azt jelenti, hogy a játékosoknak nélkülözniük kell a srácok munkásságát, hiszen a 2017-ben megjelent Full Clip Edition hamarosan Switchre költözik, utána pedig megkapjuk a csapat legújabb, idei E3-on bemutatott kooperatív shooterét, az Outriderst, ami ugyan nem áll kapcsolatban a Bulletstorm univerzumával, de ígéretes mókának tűnik.

11.
FARKAS
Szerintem nagyon jó játék lett! Először gagyinak tűnt, de mikor játszottam vele alig tudtam letenni! Több ilyen akció játékot kellene készíteni, mert aki nem a játékban meg online akarja élni az életét(azaz van valós élete) annak az ilyen játékok valók, nem a most divatos rpg sandbox szutyadékok! Egy 6-7 órás játékot egy hét alatt játszok ki, de lehet, hogy ezzel egyedül vagyok! Egy 50-60 órás játéknak a végén már nem is emlékeznék, hogy ki kivel van! Különben meg annyira tömény, hogy nem tűnt fel, hogy rövid lenne!
10.
grindcore
#4: Mennyi ido alatt vitted vegig, csak mert howlongtobeatnel 7 es fel ora az atlag, mig a Steam konyvtaramban a Cod MW2 5 ora volt :-)
8.
kastorhun
Egész jó kis játék volt, egy folytatás nem lenne rossz.
7.
kryszisz
#5: Pedig mit nem adnék, ha ők készíthetnének egy Painkiller 2-t:)
5.
Nyarlako
#4: Lehet hogy rövid de az tömör és élvezetes. Az újrakiadás már a kiadó sara, ahogy az is hogy mikor nem maradt nálunk a Painkiller név milyen szemétáradtot gyártattak belöle gagyi csapatokkal.
4.
user101
Hát volna mit csiszolni, hozzáfűzni a játékhoz, mert ilyen rövid izével gamer pályafutásom alatt soha nem találkoztam. Konkrétan a legrövidebb idő alatt befejezett nem indie játék valaha, ever! Aztán az a fullprice kamu újrakiadás, amit azokkal is meg akartak vetetni akiknek megvan az eredeti... Nem túl szimpatikus egy bagázs!

Szóval nem tudom, én minimum fenntartásokkal kezelnék mindent amit csinálnak! :(
3.
Nyarlako
Jöhetne, úgyis cliffhanger volt a vége.
2.
Neotechtr
Nekem is tetszik ez, örülnék, ha érkezne egy folytatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...