A People Can Fly szívesen folytatná a Bulletstormot

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 5.
  • Hír
Link másolása
A mérsékelt anyagi siker ellenére komoly rajongói bázissal rendelkezik a lengyel People Can Fly játéka, a Bulletstorm, így nem meglepő, hogy a csapat nem tett le arról, hogy folytatást készítsenek.

A People Can Fly CEO-ja, Sebastian Wojciechowski interjút adott az Eurogamernek, a beszélgetésből pedig kiderült, hogy a csapat nagyon szeretne visszatérni a Bulletstormhoz, mivel tudják, hogy komoly rajongóbázissal bír a fékeveszett, elborult shooter első része. A játék jogai egyébként a fejlesztőcégnél vannak.

Wojciechowski azonban leszögezte, egyelőre nincs terítéken a második rész és nem is tervezik, hogy erre mostanában kerül majd sor. Ez persze nem azt jelenti, hogy a játékosoknak nélkülözniük kell a srácok munkásságát, hiszen a 2017-ben megjelent Full Clip Edition hamarosan Switchre költözik, utána pedig megkapjuk a csapat legújabb, idei E3-on bemutatott kooperatív shooterét, az Outriderst, ami ugyan nem áll kapcsolatban a Bulletstorm univerzumával, de ígéretes mókának tűnik.

10.
10.
#4: Mennyi ido alatt vitted vegig, csak mert howlongtobeatnel 7 es fel ora az atlag, mig a Steam konyvtaramban a Cod MW2 5 ora volt :-)
8.
8.
kastorhun
Egész jó kis játék volt, egy folytatás nem lenne rossz.
4.
4.
user101
Hát volna mit csiszolni, hozzáfűzni a játékhoz, mert ilyen rövid izével gamer pályafutásom alatt soha nem találkoztam. Konkrétan a legrövidebb idő alatt befejezett nem indie játék valaha, ever! Aztán az a fullprice kamu újrakiadás, amit azokkal is meg akartak vetetni akiknek megvan az eredeti... Nem túl szimpatikus egy bagázs!

Szóval nem tudom, én minimum fenntartásokkal kezelnék mindent amit csinálnak! :(
2.
2.
Nekem is tetszik ez, örülnék, ha érkezne egy folytatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...