Fortnite - itt a Stranger Things-crossover

  • Írta: szlav
  • 2019. július 5.
  • Hír
Link másolása
A tegnapi napon végre megérkezett a Stranger Things harmadik évadja! Ahogy Hawkins kisvárosát újra ellepi a sötétség, úgy a Fortnite szigetén is felüti a fejét a gonosz. Szerencsére Chief Hopper segít a rendrakásban!

Ha ugrottatok mostanában a Mega Mall környékére, akkor ti is észrevehettétek azokat a különös kapukat, amelyek a Stranger Things Upside Down világába vezettek. Nos úgy tűnik, hogy a bevásárlóközpont környékén tényleg elszabadult a káosz - szinte költői a dolog, hiszen a sorozat harmadik évadjában is komoly szerepet játszik a vadiúj pláza.

A július 4-i premier után a Fortnite világában teljes egészében élesedett a frissítés, ami elhozta a nagyszerű Netflix-sorozat hangulatát. A kollaboráció keretein belül két új skint és egy fegyverkinézetet zsákolhatnak be a rajongók. Felölthetjük a félelmetes Demogorgon alakját, vagy az arra vadászó Hopper felszerelését is. A Vines Wrap fegyverkinézet ezek mellett sötét csápokat fest majd a kedvenc stukkerünkre.

Egyelőre ennyi az esemény (hacsak nem számítjuk a függetlenség napját ünneplő cuccokat), de könnyen meglehet, hogy a napok folyamán még beesik egy-két újdonság.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...