Hamarosan indul a Gears 5 bétája

  • Írta: szlav
  • 2019. július 5.
  • Korai verzió
Link másolása
Szeptemberben újabb résszel bővül a Gears of War-széria, előtte azonban a The Coalition néhány bétateszt segítségével bizonyosodik meg róla, hogy minden folttul megy majd a premier napján Xbox One-on és PC-n egyaránt.

Akár PC-n, akár Xbox One-on zümmögtetitek a Lancert, még a megjelenése előtt biztosan lesz lehetőségetek kipróbálni a Gears 5-öt. A The Coalition már július 19-én elindítja az első Tech Testet, amely során a többjátékos módba kóstolhattok majd bele. Név szerint az Arcade, az Escalation és a King of the Hill játékmódokról lesz szó, valamint ízelítőt kaphatunk abból is, hogy miként működik majd a Bootcamp és a Tour of Duty - utóbbiról a korábbi cikkünkben olvashattok részletesebben.

Két egymást követő hétvégénk lesz arra, hogy körülnézzünk a játékban. Ahogy azt előbb említettük, az első felvonás július 19-én indul és július 21-én ér véget. Utána július 26-án nyílnak meg a kapuk, egészen július 29-ig. A nagyjából 15 GB-os fájlcsomagot már július 17-én előre letölthetjük.

Na de hogyan is csatlakozhattok a tesztkörhöz? Nem nagy meglepetés, hogy a Gears 5 digitális előrendelői egy kód segítségével érhetik el a bétát, de van egy egyszerűbb megoldás is. Ha ugyanis rendelkeztek Xbox Game Pass-előfizetéssel akár Xbox One-on, akár PC-n, akkor gratulálunk, nincs is más dolgotok, ha minden jól megy, akkor 17-én már vígan tölthetitek ti is a pakkot.

A The Coalition ezek mellett megosztotta a Tech Test számítógépes rendszerkövetelményeit, ami valószínűleg többnyire megegyezik majd a végleges játék gépigényével is - ezt láthatjátok a fenti táblázaton.

A Gears 5 szeptember 10-én érkezik PC-re és Xbox One-ra.

3.
3.
#2: Ezek sosem voltak rosszak, nagyon jó kis akciójáték, ami mindig megy single-ben meg coop-ban is.
2.
2.
Őrnagy
De jó lenne, ha jó lenne! Mondjuk engem a többjátékos mód nem érint.
1.
1.
crytek
Szeptember végéig van ultimate-em akkor majd csekkoljuk..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...