Nintendo Switch Online - tízmillió előfizető

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 8.
  • Biznisz
A Nintendo elnöke, Shuntaro Furukawa nemrég megtartotta a cég befektetőinek tartott éves beszámolóját, ahol kiderült, egyelőre nagyon hasít a tavaly szeptemberben indult Nintendo Switch Online.

A Nintendo Switch premierjét követően kicsit megkésve, csak tavaly szeptemberben indult el a konzol online szolgáltatása, amiről Shuntaro Furukawa, a cég elnöke egy befektetőknek tartott prezentáción megerősítette, hogy több mint 10 millió előfizetőnél jár. Ez a szám folyamatosan növekszik, áprilisban még 9,8 milliónál járt a számláló.

Furukawa azt is elmondta, hogy dolgoznak azon, hogy még több lehetőséggel bővüljön majd online szolgáltatásuk, illetve a visszafelé kompatibilis játékok kínálata is bővülni fog, szóval újabb és újabb NES-klasszikusok ütik majd az előfizetők markát. Habár rákérdeztek, Furukawa arra nem volt hajlandó mondani semmit, hogy később más platformok (például a Nintendo 64 vagy a GameCube) játékaival is bővülhet-e a Nintendo Switch Online játékkatalógusa.

Ez az eredmény egyébként megsüvegelendő, hiszen a Sony 36,3 millió PlayStation Plus-előfizetőt tudhat magáénak, a Microsoft Xbox Live-előfizetői pedig több mint 63 millióan vannak. A két óriás viszont évek óta nyújt online megoldásokat, míg a Nintendo egyetlen év alatt gyűjtött ennyi előfizetőt.

11.
Ultimate
#10: Ó én is azt hittem mikor az első fejezetben mindent perfectre toltam, aztán ahogy haladsz előre jönnek a meglepetések. Volt már amit vagy 50-szer kezdtem újra hogy perfect legyen. És akkor még hol vannak a challenge-ek..:)
10.
Kawada
#9: Tervbe van, tetszik nagyon a világa, de félek, hogy az XCOM-on edzett testemnek picit egyszerű lesz. :) A találati százalékok egyszerűsítése nekem már a Mutant Year Zero-ban is kicsit túl sok volt.
9.
Ultimate
#6: Ha szereted a stratégiát, és vevő vagy a humorra a Mario Rabbids-et ne hagyd ki, számomra a gen egyik meglepetése pláne hogy Ubisoft...:) Hatalmas játék, és lokalmultira is szuper a családdal.:)
8.
Ultimate
#3: Nem tudom mert én egy ideje Switch-en is tolom de rohadtul nem érzem a multi szükségességét a 1st party játékok színe javában sem. Splatoon nem érdekel - az nagyon multis. Arms-al el lehet multi nélkül is lenni. A többiben max kiegészítő,amihez abszolút nem szükségszerű... A Smash World az amit ezerrel tolnak az emberek multiban - de ettől még a játékban van fasza adventure mód és singleplayerként is tökéletesen üzemel akárcsak egy Mortal Kombat...
7.
Nyarlako
#4: Az volt az aranykor, meg is van nekem a legtöbb engem érdeklő játék rá. Csak Chrono Trigger nem mert az megveszekedett drága palban.
6.
Kawada
#5: Na itt van vagy 5 cím, ami tervben lenne, úgyhogy köszi... :)
5.
Ultimate
#1: Melyik értelmetlen nélküle a Splatoonon kívül?:)
Mario world - nem
Mario kart - nem
Zelda - Nem
Mario Rabbids - nem
Yoshis world - nem
Smash World - nem
Donkey Kong - Nem..

Nemigen jut eszembe semmi a Splatoonon kívül ami annyira multit igényelne...Tán még az Arms...
4.
Kawada
#3: Mondjuk ilyen éves 20 dollárért biztos előfizetnék, márcsak az "ingyenes játékok" miatt is, nekem bármit adnak, kb. új cím lenne. Utoljára SNES-el játszottam sokat... :)
3.
Kawada
#1: Ez amúgy miben nyilvánul meg? Mert én határozottan játszom a gondolattal, hogy vennék Switchet (szerintem Black Friday körül), de multi rész rohadtul nem érdekel, legfeljebb offline coop asszonnyal vagy gyerekkel.
2.
user101
Kicsit olyan szaga van ennek a hírnek, mint amikor azt hallja az ember a rádióban, hogy nagy siker az autópálya matrica program... Persze b+ aki közlekedni akar az megveszi... mert kvázi kötelező! :)

Mondjuk az is szép, hogy MSL-fiókból több, mint kétszer annyi van, mint eladott konzolból. :)
1.
Ooorky
1st party címek fele értelmetlen nélküle, persze, hogy "sikeres".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...