Control - az első negyedóra

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 9.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a Remedy következő játékának, a Controlnak a megjelenése, a finn csapat pedig mindent bedob, hogy augusztusban a kosarunkban landoljon játékuk. Most megnézhetjük, hogyan is kezdődik Jesse Faden kalandja.

Az IGN First jóvoltából megtekinthető közel negyedórás felvétel a Control legelején vezet minket végig, így ha inkább magad szeretnéd megélni, hogy milyen érzés lesz Jesse-vel a Federal Bureau of Control falai közé lépni, akkor ezt a felvételt most érdemes lehet elkerülnöd.

A Remedy vadonatúj játéka, a Control augusztus 27-től lesz elérhető Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n.

6.
6.
user101
Konkrétan csak egy! :)

Tudomásom szerint a T2- nem publikálta a valós eladásait, csak annyit mondtak, hogy "very disapointing" ... ami azért nem annyira biztató... Az idevágó infómorzsák szerint az első rész valóban sikeres volt, de a másodikból különböző források szerint harmad kapcsán, negyed vagy akár ötöd annyit említenek. Erre mondta a T2, hogy nagy csalódás volt a MP2... A Harmadik részből 4 millió példányt publikált utoljára a kiadó, de azt is csalódásként... Persze sokkal magasabbak voltak a költségek, mint az elsőnél és a DLC szagú másodiknál...

Konkrétan én arra gondoltam, hogy a "modernkori" Remedy játékok mind csalódást keltő eredményt hoztak bevétel / érdeklődés ( hiánya ) szempontjából, és a QB egyenesen bukásként van mindenhol tálalva amíg az AW is anyagi buktaként vonult be a történelembe. Hiába adtak el mára már tök sokat belőle, az igazi ugrását már akkor csinálta amikor bundle áron adták és nem hozott semmit...

Van egy érdekes stílusa a kiadó játékainak, ami erősen eltér a mainstream-től és bár én szeretem mindegyiket ( na jó a MP2-t nem :), de nagy többség nem veszi mégsem... Azt gyanítom, a Control is ilyen "réteg-játék" lesz.
5.
5.
br1Koo
#4: Hát ott volt azért a két Max Payne, azt nem mondanám, hogy egy jâtëkuk sem volt sikeres..
4.
4.
user101
Mert valószínűleg játéknak pont annyira lesz sikeres mint eddig bármi amit csináltak... ( semennyire :) meg akkor is ha én speciel szeretem a dolgaikat. :) De majd lehet mutogatni tech demonak, hogy mekkora siker sztory az rtx... Hurrá!
3.
3.
br1Koo
Annyira vicces, hogy tele van vágva a játék olyan felületekkel amin majd jól mutat a Ray Tracing.. Olyan érzés mint anno a NFS Underground 2, amiben mindig esett az esõ off-screen. :')
2.
2.
logic5
#1: Én is így vagyok vele...
1.
1.
Yato
Hááát passz, szeretem a Remedy-t, de ezt majd meglátjuk. egyenlőre ennyiből nem sokat lehet érezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...