Modern Warfare - részletek a Gunfight játékmódról

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 11.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módjának bemutatója csak augusztus 1-jén lesz esedékes, de az egyik újdonságról, a Gunfightról már most is kiderült néhány fontos részlet. A hajtás után akcióban is villant egyet a játékmód.

Az Activision népszerű streamerek bevonásával rántotta le a leplet a Call of Duty: Modern Warfare egyik újdonságáról, a 2v2 elleni összecsapásokra kihegyezett Gunfight játékmódról. Az új lehetőség a sorozat védjegyének számító pergős online szekciót igyekszik még gyorsabbá tenni.

A játékmódban összesen hat kört kell majd lejátszanunk, és minden második körben más és más fegyvereket, illetve kiegészítőket kell használnunk, ezzel kiegyenlítve az erőviszonyokat. Vagyis lesz egy elsődleges és másodlagos csúzlink, ami mellé kapunk egy taktikai gránátot, például villanógránátot, illetve egy sima gránátot.


 

Emellett minden második körben pozíciót is váltanak a kétfős csapatok, ráadásul ha a játékidő utolsó 40 másodpercében egyenlő az állás, akkor megjelenik egy zászló a térképen, aminek az elfoglalása jelenti majd a küzdelem végét. Ha ez senkinek sem sikerül, akkor az dönti el, ki lesz a győztes a ráadásban, akinek a legtöbb élete van. Ha ez is megegyezik, akkor döntetlennel végződik a kör.

A térképek is a játékmódhoz lesznek igazítva, így még Call of Duty-mércével is kicsik lesznek a helyszínek. Egyelőre három pályáról tudni, hogy játszható lesz a Gunfightban: ezek a King, a Pine és a Stack nevet viselik.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A multiplayer módot augusztus 1-jén leplezik le.

34.
34.
shatterhand
#23: Miért kéne elérnie? Ott a pelda,hogy mennyit számít a grafika és mi számít valójában. A cod latvanyban messze van egy crysistol,bftol mint ahogy a ku.arondatol is. Hozza a minimumot ami terszik nem tetszik nem ronda. Van szebb,de nem ronda.
33.
33.
shatterhand
#26: Higy tudna venni licenszet,ha az ea felvásárolja őket? Nflt szabályosan ki is vásárolta,mert a konkurencia 2k sorozat jobb volt. Nhl,nba az egyetlen liga amelyik azt vallja bárki csinálhat, ha fizessen. Nem adnak exkluzív jogokat.
26.
26.
Beniciodeltoro
#24: Amennyi lóvét hozott már a cod sorozat évről évre ,hogy abból egy ferrari motort is alá pakolhattak volna, de inkább a nyereséget lehúzzák a számláról ,motorra meg nem koltenek, csak a reklámra, szánalom.
Ahogy a PES nem fog venni licenceket az életbe, úgy a cod se kap új motort.
20.
20.
Goofey84
Ez mitől új motor? Ugyanúgy néz ki, mint eddig
17.
17.
Mr.Dead
Hamarabb írják be Neptunba az összes jegyem, mintsem hogy nyugodt kommentszekció legyen itt
8.
8.
ollie92
#4: Ez annyira új motor, mint a G merci :D
5.
5.
#1: Nem tudom mennyire követtétek a World League-t, ott ő volt sokáig ilyen konferanszié, tehát inkább tényleg csak wannabe-streamer, mert nyilván sokan kezdték követni, csak azért kezdett streamelni is mert alapból adott volt egy tábor...
4.
4.
kastorhun
Eddig úgy ahogy kíváncsi voltam erre a játékra, de ezek után...
Az a nagyon reklámozott új grafikus motort, nem sokkal tud többet mint az előző.
A streamer pedig rettenetesen idegesítő, még talán Pewdiepie is jobb ennél.
2.
2.
joshfeed
#1 Ez tényleg egy über Lvl 999 ripacs :D
1.
1.
Cuppak
Fu, ennél idegesítőbb streamert nem tudtak volna találni...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...