Modern Warfare - részletek a Gunfight játékmódról

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 11.
  • Hír
A Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módjának bemutatója csak augusztus 1-jén lesz esedékes, de az egyik újdonságról, a Gunfightról már most is kiderült néhány fontos részlet. A hajtás után akcióban is villant egyet a játékmód.

Az Activision népszerű streamerek bevonásával rántotta le a leplet a Call of Duty: Modern Warfare egyik újdonságáról, a 2v2 elleni összecsapásokra kihegyezett Gunfight játékmódról. Az új lehetőség a sorozat védjegyének számító pergős online szekciót igyekszik még gyorsabbá tenni.

A játékmódban összesen hat kört kell majd lejátszanunk, és minden második körben más és más fegyvereket, illetve kiegészítőket kell használnunk, ezzel kiegyenlítve az erőviszonyokat. Vagyis lesz egy elsődleges és másodlagos csúzlink, ami mellé kapunk egy taktikai gránátot, például villanógránátot, illetve egy sima gránátot.


 

Emellett minden második körben pozíciót is váltanak a kétfős csapatok, ráadásul ha a játékidő utolsó 40 másodpercében egyenlő az állás, akkor megjelenik egy zászló a térképen, aminek az elfoglalása jelenti majd a küzdelem végét. Ha ez senkinek sem sikerül, akkor az dönti el, ki lesz a győztes a ráadásban, akinek a legtöbb élete van. Ha ez is megegyezik, akkor döntetlennel végződik a kör.

A térképek is a játékmódhoz lesznek igazítva, így még Call of Duty-mércével is kicsik lesznek a helyszínek. Egyelőre három pályáról tudni, hogy játszható lesz a Gunfightban: ezek a King, a Pine és a Stack nevet viselik.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A multiplayer módot augusztus 1-jén leplezik le.

34.
shatterhand
#23: Miért kéne elérnie? Ott a pelda,hogy mennyit számít a grafika és mi számít valójában. A cod latvanyban messze van egy crysistol,bftol mint ahogy a ku.arondatol is. Hozza a minimumot ami terszik nem tetszik nem ronda. Van szebb,de nem ronda.
33.
shatterhand
#26: Higy tudna venni licenszet,ha az ea felvásárolja őket? Nflt szabályosan ki is vásárolta,mert a konkurencia 2k sorozat jobb volt. Nhl,nba az egyetlen liga amelyik azt vallja bárki csinálhat, ha fizessen. Nem adnak exkluzív jogokat.
31.
FARKAS
#24: Ja az ugyanaban az évben megjelent battlefield 4-nek, azért volt a beceneve bugleffield, mert olyan jól sikerült! Igazad van azt a szintet(pince) soha nem fogja elérni cod!
28.
FARKAS
Komolyan mondom! Ennyi bf fanboyt! Minek jöttök ide fikázni! Menjetek rombolni a bf-be másban úgyse fogja soha felülmúlni a codot! Amúgy meg nem lenne rossz a bf, ha kicsit összeszednék magukat és végre egy normális sztorit csinálnának! De tudom most az jön ez egy multis lövölde és nem single! Akkor nem kell beleerőltetni!
27.
FARKAS
26.
Beniciodeltoro
#24: Amennyi lóvét hozott már a cod sorozat évről évre ,hogy abból egy ferrari motort is alá pakolhattak volna, de inkább a nyereséget lehúzzák a számláról ,motorra meg nem koltenek, csak a reklámra, szánalom.
Ahogy a PES nem fog venni licenceket az életbe, úgy a cod se kap új motort.
24.
kastorhun
#7: Remek humorista lenne belőled, a WW2 hol volt szép? Ha az szépnek számít akkor a Crysis 3 pedig mai napig lélegzetelállítónak. Hiába van a codnak elavult motorja, attól még nem lesz szép, és a grafikához képest gigászi a gépigénye. A Battlefield szintjét a cod soha az életbe nem fogja elérni, pedig a BF pályái sokkal nagyobbak, és rombolhatóak, a Cod ghoston mai napig nevet az egész világ, nem csak azért mert olyan ronda mint a k. élet, hanem a promó videói miatt is.
A codot tényleg nem fogja sose utolérni, azért se mert a kis gyerekek számára könnyen befogadható a cod, pláne a mézeskalács emberkés skinek után.
23.
kastorhun
#7: Nem azt mondtam hogy ronda, de a szép nem ilyen. Az pedig SZÁNALMAS hogy gigászi bevételek után is csak egy jó szívvel közepesen kinéző játékra futja, pedig sokkal több pénz jön be a Codból mint a Battlefieldből, de a COD talán még 5-8 év múlva se lesz képes elérni a Battlefield V szintjét, ami azért nevetséges.
A Crysis 3 szintjét azért még mindig nem sikerült elérni.
22.
Kawada
#20: Új ez... Már hozzák a BF3 szintet. Majdnem.
21.
FARKAS
#19: Maradt még vagy mind odalett? :) :)
20.
Goofey84
Ez mitől új motor? Ugyanúgy néz ki, mint eddig
19.
Kawada
#10: "A battlefield csak egy túl hypeolt sorozat, ami kullog a cod mögött, de utolérni sohase fogja! Ahhoz a dice- nak meg kellene tanulni játékot meg grafikus motort készíteni..."

Menj a picsába... az orromon jött ki kávé...
17.
Mr.Dead
Hamarabb írják be Neptunba az összes jegyem, mintsem hogy nyugodt kommentszekció legyen itt
8.
ollie92
#4: Ez annyira új motor, mint a G merci :D
7.
FARKAS
Szerintem nemhogy nem ronda hanem kifejezetten szép! Nem értem a fanyalgókaz, a ww2 is gyönyörű volt és a tetejébe nem volt bugos, mint más leteszem a hajam grafikájúnak kikiáltott játékok! Hiába a 4A engine vagy a frostbite grafikus motor, ha bugos, instabil a játék!
5.
grindcore
#1: Nem tudom mennyire követtétek a World League-t, ott ő volt sokáig ilyen konferanszié, tehát inkább tényleg csak wannabe-streamer, mert nyilván sokan kezdték követni, csak azért kezdett streamelni is mert alapból adott volt egy tábor...
4.
kastorhun
Eddig úgy ahogy kíváncsi voltam erre a játékra, de ezek után...
Az a nagyon reklámozott új grafikus motort, nem sokkal tud többet mint az előző.
A streamer pedig rettenetesen idegesítő, még talán Pewdiepie is jobb ennél.
2.
joshfeed
#1 Ez tényleg egy über Lvl 999 ripacs :D
1.
Cuppak
Fu, ennél idegesítőbb streamert nem tudtak volna találni...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...